-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sandra Šedžiuvienė: juk ne kasdien ir ne bet kas sulaukia tokio pasiūlymo!

Rudenį prasidėsiančių šokių projektų organizatoriai nesnaudžia: ir buvusi, ir esama Seimo nario Andriaus Šedžiaus (35) mylimosios jau sulaukė pasiūlymų suktis ant parketo. Monika Kvietkutė (18) LNK televizijos pasiūlymą jau atmetė, o štai Sandra Šedžiuvienė (32) nekantriai laukia repeticijų.
Sandra Šedžiuvienė
Sandra Šedžiuvienė / Asm. albumo nuotr.

Sandra, ar jau žinote, kas bus jūsų partneris TV3 projekte „Šok su manimi“?

Štai čia ir susidūrėme su problema. Man patogiausia būtų repetuoti gimtajame mieste, nes čia auginu dvi dukrytes, tačiau Šiauliuose šokių partnerio rasti nepavyko. Kol kas yra variantas Kaune, bet man labai nepatogu pirmyn atgal važinėti. Kiekvieną dieną apie tai mąstau ir ieškau sprendimo, nes labai noriu dalyvauti šokių projekte. Tai man būtų tikras iššūkis.

Iš kur toks didelis noras šokti? Galbūt vaikystėje lankėte šokių būrelį?

Vaikystėje dainavau, baigiau muzikos mokyklą, savo ateitį norėjau sieti su muzika, tačiau taip jau gyvenimas susiklostė, kad įstojau ne į universitetą, o į vestuvinius batelius. Mielai sutikčiau dalyvauti ir dainų projekte, galbūt kitąmet sulauksiu tokio pasiūlymo. O kalbant apie šokius, galvoju, kodėl gi nepabandžius. Tiesiog noriu išmokti šokti.

Na, žmonės pasakytų, kad lengviausia išmokti šokti lankant šokių studiją...

Sutinku. Bet, atrodo, niekada nepavyksta tam rasti laiko... Randi šimtą priežasčių to nedaryti. O kai sulaukiau pasiūlymo šokti televizijoje, iškart pagalvojau: o kodėl gi ne. Juk tikrai ne kasdien ir ne kiekvienam žmogui suteikiama tokia galimybė. Aišku, be galo jaudinuosi, nes jei jau ryžausi eiti į tokį projektą, norisi, kad pavyktų, kad neapsijuokčiau.

Reikėtų pasiruošti tvirtus apsauginius šarvus, nes šokių projektų dalyviams ir komisija, ir žiūrovai būna negailestingi.

Kaip sakoma, žmonėms burnų neužkiši, o komentarų internete aš niekada neskaitau. Nei apie save, nei apie buvusį vyrą. Vieniems patiksiu, kitiems ne, treti galbūt iš pavydo ką nors negražaus pasakys. Esu pasiruošusi ir dėmesio antplūdžiui, ir įvairiausiems komentarams. Reikia išmokti „negirdėti“, man tai per pastaruosius metus puikiai pavyko. Aišku, būna tokių situacijų, kai net ir patys stipriausi žmonės palūžta. Negaliu pasakyti, kad savimi visiškai pasitikiu. Pagalvoju, kas bus, jei man nepavyks ir paprasčiausiai apsijuoksiu. Tai mane šiek tiek stabdo.

Kadangi jūsų buvęs vyras pernai šoko televizijoje, tikriausiai pirmiausia pasitarėte su juo?

Taip, paskambinau jam tą pačią dieną. Jo atsakymas buvo vienareikšmis – dalyvauti be jokių dvejonių. Ir mama, ir sesuo, ir visos draugės mano sprendimą labai palaiko.

Jeigu susiklostytų taip, kad į tą patį projektą būtumėte pakviesta ir jūs, ir dabartinė Andriaus draugė Monika, ar vis dar sutiktumėte jame dalyvauti?

Vienareikšmiškai atsisakyčiau. Man tokių cirkų nereikia! Prieš sutikdama dalyvauti, organizatorių paklausiau, ar nebus taip, kad mes su Monika susitiksime ant parketo. Mane užtikrino, kad ta mergaitė TV3 kvietimo nesulaukė ir nesulauks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius