Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūnas Kirdeikis užminė mįslę: taps tėvu?

„Artimiausi draugai jau žino, bet noriu pranešti visiems: mano gyvenime – pokyčių metas“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė choreografas, šokėjas Šarūnas Kirdeikis. Pasidalijo ir nuotrauka, kurioje pats įsiamžino su nėštukės pilvo neslepiančia šviesiaplauke.
Šarūnas Kirdeikis
Šarūnas Kirdeikis / Asmeninio archyvo nuotr.

Nejau Šarūnas Kirdeikis tikrai netrukus taps tėvu? Tokią mįslę užminė naujoji Š.Kirdeikio parodyta fotografija.

Kadras sukėlė diskusijų bangą ir tarp Š.Kirdeikio draugų: dalis jų pripažino pirmąkart išgirdę tokią naujieną ir suabejojo, ar tik choreografas nepokštauja. Juolab, kad ir mergina, matoma nuotraukoje, – moksleivė...

Pats Š.Kirdeikis kol kas susilaiko nuo komentarų. Žmonės.lt žiniomis, Š.Kirdeikis sutiko bendradarbiauti su projekto, kurio metu bus kalbama apie lytinį jaunimo švietimą, kūrėjais. Tad visko gali būti, kad ši nuotrauka – reklaminės projekto kampanijos dalis.

Be to, praėjusią savaitę šokėjas pranešė ir daugiau džiugių naujienų. Pavyzdžiui, kad praėjęs atranką Vokietijoje gavo pasiūlymą dirbti prestižiniame Madonnos sporto centre „Hard Candy“.

Madonnos „Hard Candy“ centras skirtas daugiausia moterims ir Berlyne yra vienas didžiausių sporto ir sveikatingumo tinklų. Pati atlikėja dalyvavo jo atidarymo metu, o sportuojantiems suteikiamos aukščiausio lygio paslaugos bei galimybė naudotis kokybiškiausia sporto įranga, ekspertų patarimais bei priežiūra.

Asmeninio albumo nuotr./Šarūnas Kirdeikis
Asmeninio albumo nuotr./Šarūnas Kirdeikis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius