Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Urbonavičius-Samas: Įdegio paslaptis – svarbus verslo susitikimas

Penktadienio naktį iš Kanų į Vilnių grįžęs prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas per naujojo „Tu gali šokti“ sezono pristatymą negalėjo nuslėpti raudonio. Tačiau dėl to kaltas ne persikaitinimas soliariume, o skaisti Prancūzijos saulė.
Saulius Urbonavičius-Samas
Saulius Urbonavičius-Samas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Susitikimas mane taip nudegino... Turėjau labai svarbų susitikimą su Anglijos ir visų Baltijos šalių televizijų prodiuseriais. Kavinėje plieskė saulė ir teko taip susvilti“, – linksmai apie šviežią įdegį pasakojo S.Urbonavičius.

Jis pasakojo Kanuose dalyvavęs renginyje MIPTV. Tai – didžiausia pasaulio televizijos „turinio“ mugė, į kurią suvažiuoja visas pasaulio televizijų, televizijos produkcijos kūrėjų ir pardavėjų žvaigždynas.

Vienas šių metų svečių – garsus aktorius ir buvęs Kalifornijos gubernatorius Arnoldas Schwarzeneggeris. Pernai animacinio serialo „Simpsonai“ kūrėjams ranką spaudęs S.Urbonavičius šįsyk progos susidurti akis į akį su kino žvaigžde neturėjo.

„Yra kas atskrenda su privačiais lėktuvais, malūnsparniais, jautiesi skruzdėliuku. Aš negaliu sau leisti sėdėti čia užsidaręs, noriu matyti, ką žmonės pasaulyje kuria ir buvau ten jau ketvirtus metus kaip „TV Manijos“ prodiuseris“, – sakė Samas. Jis teigė iš Kanų kasmet parsivežantis naudingų kontaktų, naujų televizijos formato idėjų. Vienas tokių projektų – netrukus startuosiantis „Ūkinininkas ieško žmonos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius