Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savo debiutiniame koncerte grupė „Bjelle ir PeRu” linkėjo svajoti

Jaukaus ir labai malonaus – tokio vakaro savo gerbėjams norėjo grupės vokalistė Raminta Naujanytė. Kartu su kitais muzikantais mergina pirmadienio vakarą vilniečiams dovanojo pirmą solinį koncertą.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Svarbiausia – labai norėti, tada ir peršalimą pamiršti, nors, patikėkite, teko imtis labai daug skirtingų gydymosi priemonių”, – prieš prasidedant koncertui portalui 15min.lt pasakojo solistė.

Ji negailėjo gerų žodžių atlikėjai Rūtai Ščiogolovaitei, būtent jos patarimais kaip pasveikti, naudojosi Raminta. Nepaisant prastos savijautos ji spinduliavo gerą nuotaiką, bendravo su publika ir kartu su muzikantais stengėsi dovanoti kuo geresnį pasirodymą.

Pirmajam soliniam koncertui grupė pasirinko šv.Kotrynos bažnyčią. Tokį sprendimą atlikėja įvardino kaip geriausiai atitinkančią vietą jų muzikai: jauku, nuoširdu ir tyra.

Vakarą grupė pradėjo kartu su mišriu Ukmergės jaunimo choru, kurio nariai atliko grupės autorines dainas.

Akustinės kūrinių versijos kone užbūrė publiką. Susirinkusieji sugniaužę kvapą klausėsi jaunosios atlikėjos dainų. Didžioji jų dalis – visiškai naujos ir pirmą kartą girdimos vilniečiams. Tačiau buvo galima išgirsti tą, kurios žodžius ir muziką jau įsidėmėjo ne vienas televizijos žiūrovas. Vos pasigirdus pirmiems dainos „Brolužis” akordams publika negailėjo plojimų. Minėtąjį kūrinį grupės nariai sąmoningai pasiliko pabaigai. Taip primindami, kad ji buvo sėkmės garantas projekte „Lietuvos talentai”. Jame grupė užėmė antrąją vietą, šiuo laimėjimu bei gerbėjų susidomėjimu grupė džiaugiasi iki šiol.

Koncerto metu atlikėja bendravo su susirinkusiais. Ji svečiams pasakojo dainų istorijas, tai pat negailėjo gražių palinkėjimų.

„Ši daina skirta visiems, nes ji yra apie pačią nuoširdžiausią svajonę, visada visi svajokime”, –  prieš atlikdama vieną lyrinių dainų linkėjo solistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius