Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo narės Donaldos Meiželytės sugyventinis Andrejus Kaluginas „vėluojančiai“ policijai pareiškė: „Per pusvalandį ji mane galėjo užmušti!“

Teismui liudiję policininkai patvirtino, kad po melagingo iškvietimo ir Seimo narė Donalda Meiželytė, ir jos draugas Andrejus Kaluginas buvo „akivaizdžiai neblaivūs“.
Donalda Meiželytė
Seimo narės D.Meiželytės (nuotr.) sugyventiniui skambutis į policiją kainavo 500 litų. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Seimo narės Donaldos Meiželytės-Svilienės draugas Andrejus Kaluginas pripažįsta, kad neblaivus melagingai iškvietė policijos pareigūnus, tačiau tikina, jog tik norėjo pažiūrėti, kaip į šeiminius konfliktus reaguoja policija.

Vilniaus miesto 2-ojo apylinkės teismo teisėjas Gediminas Viederis šįryt paskelbė, kad pripažįsta A.Kaluginą kaltu dėl padaryto administracinio teisės pažeidimo. Už nevykusį pokštą jam teismas skyrė 500 litų baudą, trečiadienį rašo Delfi.lt.

A.Kaluginas teismo posėdyje trečiadienio rytą nepasirodė, tačiau teisėjui pateikė paaiškinimą dėl lapkričio 6 d. vidurdienį kilusio incidento.

„Prisipažįstu, kad melagingai iškviečiau policiją dėl nesamo šeiminio konflikto. Noriu patikinti, kad jokių piktų kėslų neturėjau ir dėl padaryto pažeidimo labai gailiuosi ir atsiprašau“, – teismui rašė A.Kaluginas.

Teisme liudijęs policijos pareigūnas Dainius Vepštas pasakojo, kad iš budėtojų dalies gavo iškvietimą apie smurtą šeimoje viename Erfurto g. butų – esą žmona muša savo vyrą.

„Kai atvykome, duris atidarė vyras ir ėmė reikšti pretenzijas, kad per vėlai atvažiavome“, – Delfi.lt cituoja policijos patrulį.

D.Vepštas tikino, kad bute buvęs vyras ir moteris „buvo abu girti“. „Akivaizdžiai neblaivūs“, – patvirtino jo kolega Dmitrijus Iliukovičius.

Jis prisiminė, kad atvykęs į D.Meiželytės butą iš jos išgirdo priekaištų, jog policija per vėlai atvažiavo: „Vyras sakė, kad per pusvalandį mane galėjo užmušti.“

Policijoje A.Kaluginui buvo nustatytas sunkus girtumas – 2,77 prom. alkoholio.

D.Meiželytės-Svilienės elgesį žada svarstyti Seimo etikos sargai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius