Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

SEL koncerte – nuogalių glamonės (nuotraukos)

Grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas pasirūpino, kad gerbėjai netektų žado. Penktadienį vykusiame jo koncerte netrūko geros muzikos, šviesos efektų ir seksualių šokėjų pasirodymų.
Koncerto akimirkos
Koncerto akimirkos / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dovanoti gerbėjams tai, kas geriausia – toks buvo E.Dragūno noras. Sostinės „Forum Palace“ ištikimų jo muzikos klausytojų išties netrūko.

Susirinkusi minia nekantriai laukė grupės pasirodymo. Vos dvidešimt minučių vėlavusio atlikėjo jau pirmos dainos sukėlė tikrą audrą. Kartu su gyvai grojančia grupe jis dainavo didelio populiarumo susilaukusias dainas.

Jas atlikti vokalistui padėjo mylimoji Eleonora. Salėje buvę gerbėjai kone ėjo iš proto išgirdę kūrinius „Kiemas“, „Mes negalim“, „Mano naktys“. Pastarąją dainą E.Dragūnas atliko net keletą kartų.

Koncerto metu scenoje netrūko dailių merginų. Tačiau tai, kas įvyko dainos „Uogos“ metu, šokiravo ne vieną. Visus drabužius nusimetusios striptizo šokėjos ne tik šoko, bet ir demonstravo lesbietišką meilę. Viena kitą glamonėjusios merginos prikaustė daugelio vyrų dėmesį.

Tiesa, nemažai susirinkusių tikėjosi scenoje išvysti ir atlikėją Andrių Mamontovą. Tačiau, tai padaryti pavyko tik ekrane: atlikėjas siuntė visiems linkėjimus iš Honkongo ir šmaikštavo, kad E.Dragūnas turėtų būti jo prodiuseriu.

„Čia yra tikrieji mano fanai, ačiū jums labai“, – džiaugsmo ir geros nuotaikos neslėpė atlikėjas po dainos „Saulės miestas“. Tai buvo dar vienas kūrinys, kurį gerbėjai nuoširdžiai traukė kartu su atlikėjui.

Pasiklausyti 17-iolika metų gyvuojančios grupės pasirodymo susirinko ir pramogų šou verslo atstovai. Jų sąraše: atlikėja Atlanta su draugu, Agnė Jagelavičiūtė, stilistas Mantas Petruškevičius, Jogaila Morkūnas ir kiti.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius