Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį pajūryje susituokė aktorius Marius Jampolskis ir jo išrinktoji Renata Uzialkaitė

Šeštadienį, rugpjūčio 31 dieną, aktorius Marius Jampolskis (35) ir jo sužadėtinė Renata Uzialkaitė (27) tapo vyru ir žmona, praneša portalas Žmonės.lt. Po kiek daugiau nei dvejų metų draugystės pora artimiausių šeimos narių ir draugų akivaizdoje tarė priesaikos žodžius ir sumainė vestuvinius žiedus.
Marius Jampolskis ir Renata Uzialkaitė
Marius Jampolskis ir Renata Uzialkaitė / Luko Balandžio nuotr.

Uždara tuoktuvių ceremonija įvyko Botanikos parko pašonėje ant smėlėto Baltijos jūros kranto įsikūrusiame viešbutyje „Auska“. Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė viešbučio kieme pastatytoje palapinėje. Nuotaką svarbiausią gyvenimo dieną puošė dizaineris Liutautas Salasevičius.

Pirmą kartą viešumoje Marius ir Vytauto Didžiojo universitete menotyrą studijuojanti Renata pasirodė dar 2011 metų birželio pradžioje, o jau po metų aktorius pasipiršo savo mylimajai. Romantiškos piršlybos įvyko namuose, „Sidabrinių gervių 2012“ apdovanojimų ceremonijos vakarą. Sužadėtuvėmis tuomet labiausiai džiaugėsi Renatos tėtis.

„Neseniai buvo jo gimtadienis, mes su Mariumi buvome nuvažiavę jo pasveikinti, dovanėlę padovanojome, bet tėtis juokėsi, kad ta dovana jam labai patiko, bet šita (sužadėtuvės – aut.past.) – daug geresnė“, – tuomet Žmonės.lt pasakojo mergina.

Praėjusių metų pabaigoje, prieš didžiąsias metų šventes, Marius ir Renata persikraustė į naujus namus, o netrukus namuose atsirado naujas gyventojas. Pora iš prieglaudos, kuriame savanoriauja Renata, pasiėmė keturkojį Džeką, kuris bematant tapo geriausiu jų augintinės Lunos draugu.

M.Jampolsiui ši santuoka yra antroji. Su pirmąja žmona Aiste aktorius oficialiai išsiskyrė praėjus mėnesiui po sužadėtuvių su Renata. Iš pirmosios santuokos Marius augina sūnų Dovydą.

Prieš sutikdamas R.Uzialkaitę aktorius romantiškus jausmus puoselėjo operos solistei Onai Kolobovaitei.

Luko Balandžio nuotr./Renata Uzialkaitė ir Marius Jampolskis
Luko Balandžio nuotr./Renata Uzialkaitė ir Marius Jampolskis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius