Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienio rytą dizaineris A.Pogrebnojus susituokė su savo išrinktąja S.Marcinkevičiūte (atnaujinta 11.48 val., nuotraukos)

Šeštadienį Vilniaus santuokų rūmuose žiedus sumainė garsus šalies dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su savo išrinktąja Salomėja Marcinkevičiūte.
Vestuvių akimirka
Aleksandras Pogrebnojus su mylimąja Salomėja / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vestuvių akimirka
Vestuvių akimirka

Jaunavedžiai, pasirodę santuokų rūmuose, visus nustebino savo įvaizdžiu – Salomėja avėjo geltonus aukštakulnius, buvo užsidėjusi šviesių plaukų peruką, ryšėjo balta skarele ir buvo apsirengusi trumpute gėlėta suknele – taip atrodydama mergina buvo panašesnė į A.Pogrebnojaus kolekciją pristatantį modelį, nei į vestuves susiruošusią nuotaką. Tuo tarpu A.Pogrebnojus vilkėjo juodą kostiumą, segėjo varlytę, o įvaizdžio akcentu pasirinko juodais ir baltais langeliais margintus batus.

Pora neslėpė, jog tokia apranga norėjo pralinksminti aplinkinius. Vėliau būsimi sutuoktiniai atskleidė, kad netipinę nuotakos suknelę sukūrė pats A.Pogrebnojus, padedamas kūrybos partnerės Vidos Simanavičiūtės. Daugiau detalių apie vestuves jaunieji nepanoro atskleisti ir neišdavė, kur švęs šį svarbų gyvenimo įvykį.

Likus keliolikai minučių iki pusiaudienio, sutuoktiniai ištarė lemtingąjį „taip“ ir apsikeitė žiedais, A.Pogrebnojaus ir S.Marcinkevičiūtės-Pogrebnojės rankas nuo šiol puoš netradiciniai balto metalo žiedai grublėtu paviršiumi.

Nuotaka pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Marcinkevičiūte-Pogrebnoje. Sutuoktinių liudininkais tapo geri poros draugai Jurga ir Patrikas, jaunavedžių pasveikinti užsuko kelios bičiulių poros su gėlėmis. 

Santuokų rūmuose sutuoktiniai neprarado geros nuotaikos: Salomėja aplinkinių teiravosi, kuria koja reikia pradėti žengti į Santuokos rūmų salę, o Aleksandras juokavo, kad į vestuves sugužėję fotografai yra kuo tikriausi jo šeimos nariai.

25 metų S.Marcinkevičiūtė ir 42 metų A.Pogrebnojus iki vestuvių draugavo ketverius metus, o susižadėjo mėnesį iki vestuvių. Prieš vestuves dizaineris teigė surengsiąs kuklią šventę savo artimiesiems ir sau, be puošnių suknelių ir prašmatnių svečių.

„Jei bus vaikų, bus gerai“, – apie galimą šeimos pagausėjimą mąsto dizaineris, šią santuoką pavadinęs „savo su Salomėja eksperimentu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius