Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Simona Burbaitė pasipuošė juoda nuotakos suknele: „Jausmai buvo dviprasmiški“

Vilniuje, parodoje „Mūsų vestuvės“, pirmą kartą buvo surengta konferencija „Nuotaka ant ribos“. Jos metu dizainerė Aurelija Beliakaitė pristatė tris šokiruojančius įvaizdžius, tarp kurių – ir juoda vestuvinė suknelė.
Simona Burbaitė
Simona Burbaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Juodos suknelės ir nuometo derinį, pavadintą „Eleonora“, pademonstravo modelis Simona Burbaitė.

Žmonės.lt mergina pripažino, kad juodos spalvos nuotakos drabužis kelia dviprasmiškas asociacijas, tačiau su šia suknele jautėsi puikiai ir elegantiškai. 

„Vis dėlto, tai yra juodas rūbas. Asociacijos kyla tikrai ne su vestuvėmis, o su gedulu, bet kai dirbi su tokiais profesionalais, pasitikėjau jais 100 procentų. Tuo labiau, kad jie yra ir mano draugai. Tikrai nekilo jokių klausimų, kaip čia išeis“, – sakė ji. 

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Simona Burbaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Simona Burbaitė

S.Burbaitė pripažino, kad vestuvėms greičiausiai tokios suknelės nesirinktų, bet pabrėžė, kad jautėsi tikra vakaro karaliene. 

„Aišku, jausmai buvo dviprasmiški. Aš labai gerai pagalvočiau, ar rinkčiausi tokį stilių savo vestuvėms. Manau, kad nesirinkčiau, nes tokia diena nesiasocijuoja su juoda spalva. Balta yra labiau meilės spalva, kaip bebūtų, – pasakojo Simona ir pridūrė: – Vilkėdama tą suknelę, pasijaučiau kaip karalienė. Net ne kaip princesė, o kaip karalienė. Žinoma, ir profesionalus makiažas bei šukuosena pridėjo savo. Jeigu nebūtų kokybės, matyt, būtų ne kaip. Bet tai buvo daroma aukščiausiame lygyje, tad atrodžiau elegantiškai.“

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Simona Burbaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Simona Burbaitė

S.Burbaitė teigė, kad dirbdama modeliu gali keisti savo įvaizdžius kaip tik nori. Todėl jai smagu eksperimentuoti su įvairiais stiliais.  

„Kadangi dirbu modeliu, kiekvieną dieną galiu atrodyti vis kitaip. Tai labai žavi. Bet kuriame amplua labai smagu save pamatyti. Niekada nereikia bijoti eksperimentuoti, tačiau tą reikia daryti su profesionalais“, – Žmonės.lt pasakojo S.Burbaitė.

O kaip jūs vertinate juodą nuotakos įvaizdį? Gražu?

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Simona Burbaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Simona Burbaitė

TAIP PAT SKAITYKITE: Aurelija Beliakaitė nuotakoms siūlo puoštis ekstravagantiškai: sukūrė juodą vestuvinę suknelę

„Šio projekto iniciatyva leido pateikti tokias nuotakų įvaizdžio vizijas, kai nesivaikoma standartų. Kūrybinis išlaisvinimas pačiam kūrėjui leidžia pateikti įdomiausius sprendimus, kuriuos nuotakos gali laikyti kaip idėjas, gaires savo šventiniam įvaizdžiui. Čia drąsiai sakoma – nustebink, būk tokia, kokia nori būti: moteriška, švelni, kaprizinga ar nugalėtoja revoliucionierė“, – sako drabužius šiam projektui kūrusi dizainerė Aurelija Beliakaitė. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje šurmuliuoja „Mūsų vestuvės“: tarp dalyvių – ir žinomi veidai 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius