Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sirenų“ lyderę Renatą Klimaitytę šokiravo koncertų užsakovas: „Sulaukiau grasinimų susidoroti“

Grupės „Sirenos“ lyderė Renata Klimaitytė iš užsakovo, renginių organizatoriaus Dmitrijaus Pagirėno gavo pasiūlymą surengti koncertinį turą, tačiau nusprendusi jo atsisakyti, Renata sulaukė grasinimų susidoroti.
Renata Klimaitytė ir Alvyda Chmelevskytė
Renata Klimaitytė ir Alvyda Chmelevskytė / Grupės archyvo nuotr.

Žmonės.lt R.Klimaitytė pasakojo, kad D.Pagirėnas pasiūlė jai surengti 21 koncertą po Lietuvos miestelius, o pirmas koncertas buvo numatytas jau lapkričio 5-ąją.

Renatai derybos su užsakovu sukėlė įtarimų, todėl nusprendė jo pasiūlymo atsisakyti.

Asmeninė nuotr./Renata Klimaitytė
Asmeninė nuotr./Renata Klimaitytė

„Paskambino, pasiūlė koncertinį turą. Turėjo būti numatytas 21 koncertas. Susiderinau kainas, datas ir sutikau. Tačiau keli pokalbiai su juo pasirodė keisti ir neįprasti. Išsiunčiau jam sutartį, bet tada stipriai sudvejojau ir nusprendžiau, kad nenoriu veltis, nes žmogus nepatikimas. Jis man vardijo gal 5 gerai apmokamas žvaigždes, kurios dalyvautų tame ture, bet turuose po miestelius neįmanoma surinkti tokios didelės sumos pinigų, kad visiems užtektų sumokėti. Tuo labiau, paskambinau į miestelį, kuriame turėjo vykti pirmas koncertas, bet žmonės apie tai nieko nežino... Tuomet jam parašiau, kad nenoriu tęsti derybų ir palinkėjau sėkmės“, – pasakojo R.Klimaitytė.

Tačiau ši istorija nesibaigė ir Renata iš D.Pagirėno sulaukė grasinimų. „Mane SMS žinutėmis žemino ir man grasino. Kai parašiau, kad nežemintų, parašė, kad atvažiuos į koncertą ir susidoros“, – sakė ji.

R.Klimaitytė savo istoriją išdėstė ir socialiniame tinkle, kuriame paviešino ir žinutes su D.Pagirėnu.

„Aš tikrai vis dar negaliu patikėti, jog tai ne kažkoks VRS kameros žiaurus „bajeriukas“. Viešinu, ne todėl, kad jaučiuosi įbauginta, tokių jau seniai nebijau, o todėl, kad kiti scenos kolegos negaištų savo brangaus laiko tokiems ligotiems žmonėms ir oriniams jų projektams ir turams, rezervuojant datas, o ir vėliau netektų klausytis keiksmų ir grasinimų jei atsisakysit koncertuoti dar nepasirašę sutarties.

Asmeninė nuotr./Renatos Klimaitytės susirašinėjimas su Dmitrijumi Pagirėnu
Asmeninė nuotr./Renatos Klimaitytės susirašinėjimas su Dmitrijumi Pagirėnu

Į mane kasdieniškai telefonu kreipėsi šis „užsakovas“, kuris jau per pirmą pokalbį telefonu buvo labai keistas, pagalvojau, jog visokių būna, gal stinga patirties, juk jis man ir paskambino teigdamas jog kontaktus gavo iš vieno mano scenos kolegos, kuriuo pasitikiu, na kaip ir abejonių nekilo, suderinau koncertų datas, laikus išsiunčiau dokumentus (dar nepasirašytus).

Visas tas koncertų derinimas man pasirodė toks sviestas sviestuotas ir kalbos telefonu neprašytai dėstomos pažintys, kai žmogus nežino daug esminių dalykų, ir kitų kolegų užklausimai – „ar tau neskambino toks ir toks kažkoks keistas“, natūraliai sukėlė reakciją, jog tų koncertų atsisakiau, pranešiau tai jam ir ką sau manot... Sulaukiau puokštės „gražių žodžių“ ir grasinimų – „gauti į snukį koncerte“, „pabaigti man karjerą“, „suorganizuoti antireklamą“ ir paskutinė sms – „užkasti“, – socialiniame tinkle rašė R.Klimaitytė.

Dmitrijus Pagirėnas: „Mergaitė tegul kultūros išmoksta“

Žmonės.lt susisiekus su D.Pagirėnu, šis neneigė, kad dėl koncertinio turo kreipėsi į Renatą. Savo žinutes Dmitrijus vadina pasikarščiavimu, o kultūros esą derėtų pasimokyti ir pačiai R.Klimaitytei.

„Mergaitė tegul kultūros išmoksta. Niekas jai negrasino, tegul ji pirmiausia išmoksta normaliai konfliktuoti ir aš tikrai neįpareigotas čia aiškintis. Aš galiu pasakyti tik tiek, kad aš su ja nenoriu nei pyktis, nei rietis. Ji yra konfliktiškas žmogus. Turėjo būti padaryta sutartis dėl koncerto, ją atsiuntė, tada pradėjo putotis. Ji manęs nepažįsta, o jau varo, kad aš esu nepatikimas. Man užvirė kraujas, nes nemėgstu, kai mane žmonės puola“, – sakė jis.

Asmeninė nuotr./Dmitrijaus Pagirėno pasiūlymas Audriui Janoniui
Asmeninė nuotr./Dmitrijaus Pagirėno pasiūlymas Audriui Janoniui

D.Pagirėnas pridūrė, kad koncertinį turą vis tiek surengs. „Man ji ne rodiklis, koncertinį turą tikrai surengsiu. Bus turas su rimtomis grupėmis ir rimtomis žvaigždėmis. Aš tikrai nebijau, man ji čia reklamą padarys. Aš jau tiek perėjęs ir su tokiais kolektyvais bendrauju, o ji tokios žemos kultūros. Ji visiems skundžiasi ir verkia, bet tokius pykčius reikia tarpusavyje aiškintis“, – sakė jis.

Paklaustas, kokie atlikėjai dalyvaus koncertiniame ture, Dmitrijus paaiškinti nepanoro.

R.Klimaitytės įrašą socialiniame tinkle pakomentavo atlikėjas Audrius Janonis, kuris taip pat buvo sulaukęs panašaus pasiūlymo, tačiau juo suabejojo ir atsisakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius