Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Skaistė Steikūnaitė: taip, mes susitikinėjame su Ramūnu

Pastaruoju metu apie grupės „Olialia pupytės“ atlikėją Skaistę Steikūnaitę daugiausia kalbama tik dėl to, jog ji pasididino krūtinę. Tačiau netrukus visi aptarinės ir po skaudžių skyrybų užgimusius naujus Skaistės ir sunkiaatlečio Ramūno Vyšniausko (33 metai) jausmus. Tik „Privatu!“ pavyko gauti šios draugystės įrodymų.
Skaistė Steikūnaitė ir Ramūnas Vyšniauskas
Skaistė Steikūnaitė ir Ramūnas Vyšniauskas / Kosto Slėnio nuotrauka

Vardas, pavardė: Skaistė Steikūnaitė.

Gimimo data, vieta: 1983 05 18, Vilnius. 26 m.

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; turi dukrelę Patriciją (3).

Pasiekimai: populiarios grupės „Olialia pupytės“ narė, LNK laidos „Karštas vakarėlis“ viena iš vedėjų. 

– Skaiste, iš pradžių pakalbėkime apie tai, ką visi daugiausia aptarinėja. Kaip jautiesi po krūtinės didinimo operacijos? 

– Šiuo metu viskas labai gerai. Dabar laukiu akimirkos, kai galėsiu eiti į apatinio trikotažo parduotuvę ir prisipirkti naujų – didesnių – liemenėlių. Tačiau kol kas dar negaliu to padaryti, nes privalau segėti specialią liemenėlę. 

– Ar patenkinta rezultatais?

– Taip, esu labai patenkinta ir nė trupučio nesigailiu, kad tam ryžausi. Daug žmonių sakė: „Pasidarysi operaciją, o paskui gailėsiesi.“ Nieko panašaus! Nesigailiu ir skatinu moteris, kurios nedrįsta žengti šio žingsnio, pagaliau tam ryžtis. Neseniai kalbėjau su drauge, kuri irgi norėtų didesnės krūtinės, bet bijo operacijos. Prisipažinsiu, aš irgi labai bijojau, tačiau grožis reikalauja aukų. Kas nerizikuoja, tas negeria šampano. Tačiau aš jį gersiu (juokiasi)! 

– Dabar tavo didžiausia svajonė yra įsigyti naujų liemenėlių?

 – Taip! Labai laukiu to momento, kai galėsiu tai padaryti. Nekantrauju, nes labai įdomu, kaip atrodys krūtinė! 

– Visiškai atsigavai po operacijos? 

– Taip. Žinoma, būna, kad šiek tiek pamaudžia, suskausta. Tačiau dabar beveik viską galiu daryti. Prieš tai buvo sunku, be artimųjų pagalbos nieko negalėjau nuveikti. 

– Tavo kolegė Oksana Pikul neseniai leptelėjo, kad iki Naujųjų metų dėl krūtų didinimo operacijos negalės mylėtis. Ar ir tu taip pat manai?

 – Nežinau, matyt, kiekvienai yra skirtingai. Gal ji negalės, o aš galėsiu. Greičiausiai Oksana pajuokavo. Manau, tikrai galėsime. Bent jau aš galėsiu mylėtis (juokiasi)! 

– Jau planuojate grįžti į sceną?

Eigirdo Scinko nuotrauka/Skaistė Steikūnaitė
Eigirdo Scinko nuotrauka/Skaistė Steikūnaitė

 – Taip, koncertai jau suplanuoti, bet iškilo vienas nesklandumas. Pasididinus krūtines nebetinka mūsų sceniniai kostiumai. Tačiau mes ką nors sugalvosime. Pagaliau sugrįžtame į sceną. Dėl operacijos praradome nemažai laiko, teko daryti nedidelę pauzę. Su merginomis nekantriai laukiame, kada vėl lipsime į sceną. Artėja antrasis mūsų grupės gimtadienis. Iškelsime didelę šventę. Visi apie tai sužinos (šypteli). 

– Papasakok apie asmeninį gyvenimą. Ar turi šiuo metu širdies draugą?

 – Dabar neturiu. 

– Gal taip kalbi dėl to, kad esi scenos žmogus, o vadybininkai tokiems asmenims dažnai draudžia kalbėti apie antrąją pusę?

 – Žinok, sutartyje nenumatyta, kad negaliu turėti vaikino ar ištekėti. Gal vyrai bijo gražių moterų?

 – Kažkokią simpatiją gal turi?

 – Simpatijų yra. Niekada jų netrūko. Šiuo metu į šį klausimą galiu atsakyti ir teigiamai, ir neigiamai. Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Laikas parodys, kaip viskas bus.

 – Žurnalui „Privatu!“ pavyko užfiksuoti, kaip prieš savaitę viename prabangiame sostinės restorane pietavai su sunkiaatlečiu Ramūnu Vyšniausku. Kas su juo sieja?

 – Ane? Nemeluojate? Apie asmeninį gyvenimą aš nelabai šneku, tačiau būtų kvaila neigti, jei jūs iš tiesų turite tas nuotraukas... Būtų keista, jei dabar meluočiau ir išsisukinėčiau. Taip, mes buvome susitikę. Negaliu sakyti, kas ir kaip yra. Mūsų susitikimas buvo šaunus. Mes daug šnekėjome, smagiai leidome laiką.

 – Žinau, kad tai ne pirmas Tavo ir Ramūno susitikimas. Teko girdėti, jog jis tave kvietė kartu eiti į draugų vestuves. Be to, mūsų žiniomis, jūsų susitikimai kur kas romantiškesni...

 – Romantiškesni (juokiasi)?.. Nelabai norėčiau visko komentuoti. Galbūt vėliau, ateityje.

Tau Ramūnas patinka kaip vyras?

 – Jis yra labai įdomi, labai šilta ir nuoširdi asmenybė. Ramūno humoro jausmas – fantastiškas. Man tai labai svarbu.

 – Ne paslaptis, kad Ramūnui nelabai sekasi asmeniniame gyvenime. Tavęs tai negąsdina?

 – Būtų kvaila, jei žiūrėtume tik į praeitį. Bėgant laikui, kiekvienas žmogus keičiasi, kai kažkas nutinka jo gyvenime. Ramūnas dabar eina tos gerosios pusės link (šypteli).

 – Tavo kolegė Oksana Pikul draugauja su sportininku Simu Jasaičiu, tu mezgi santykius su sunkiaatlečiu. Gal draugystė su sportininkais yra nauja mada?

 – Nežinau, kodėl taip yra. Sportininkai yra patrauklūs vyrai. Žinoma, viskas priklauso nuo paties žmogaus, mane ne tik sporto žmonės domina. Jei vyras tave traukia, kodėl gi ne? Matyt, taip jau sutapo, kad mes draugaujame su sportininkais.

 Ramūnas Vyšniauskas: interviu laiko neturi, o pasimatymams randa

Gedmanto Kropio nuotrauka/Ramūnas Vyšniauskas
Gedmanto Kropio nuotrauka/Ramūnas Vyšniauskas

Nors anksčiau sunkiaatletis R.Vyšniauskas mielai šnekėdavo su žurnalistais ir pasidalydavo mintimis, jau keletą mėnesių nebendrauja su žiniasklaida. Į mėginimus susitarti dėl interviu Ramūnas neretai diplomatiškai atsako SMS žinute. Tokios sulaukė ir „Privatu!“ redakcija, pabandžiusi susitarti dėl interviu. „Gruodžio 1 dieną parskrisiu iš Korėjoje vyksiančio pasaulio čempionato, tada ir duosiu interviu. O šiuo metu – juodas darbas ir jokių interviu“, – parašė sportininkas.

Turbūt dabar Ramūnas laiko randa tik treniruotėms ir pasimatymams su naująja simpatija S. Steikūnaite. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius