-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva: laikausi „Š“ dietos ir tikiuosi „Š“ rezultatų

Populiarioji radijo laidų vedėja ir žurnalo moterims redaktorė Skaiva Jasevičiūtė ketvirtadienio rytą buvo pastebėta pusryčiams degalinėje perkanti dešrainį, nors apie greitą maistą ji yra neigiamos nuomonės.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaivos dieta: šaltibaščiai, šnicelis ir greitas maistas, kurį mergina vadina š... / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė S.Jasevičiūte ir pasikalbėjo apie jos mitybos įpročius. Skaiva atskleidė, kokių dietų laikosi ir kurios iš jų yra išties veiksmingos. Nors S.Jasevičiūtė nuo vaikystės valgo sveiką maistą, ji tikino, kad jei galėtų valgyti greitą maistą, pusryčiams ar pietums rinktųsi jį dažniau.

Pusryčiams – dešrainis iš degalinės

„Labai retai valgau greitą maistą, dėl to ir juokiasi iš manęs daugelis dėl šiandien pusryčiams pasirinkto degalinės dešrainio, nes žino mano požiūrį į greitą maistą“ – kalbėjo žurnalistė. Skaiva pasakojo nuo vaikystės valganti pilnavertį maistą, mėgstanti daržoves ir nevalganti duonos. Esą retai pasitaiko, kai ryte atsibunda ir nutaria pasistiprinti greituoju maistu.Jeigu nori labai sulieknėti, reikia laikytis dietos „X“. Šia raide prasidedančių patiekalų nėra, todėl tikimybė sulieknėti yra didelė, – juokėsi Skaiva.

Pasiteiravus, ar pateisina žmones, dažnai pusryčiaujančius greito maisto užkandinėse bei degalinėse, Skaiva tikino, jog ir pati neatsisakytų greito maisto užkandinėse lankytis dažniau, jei tik galėtų. „Tai yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas. Šiaip tie „brudai“ visi yra labai skanūs. Kuo maistas nesveikesnis, tuo jis skanesnis“, – įsitikinusi Skaiva.

„Š" dieta – „Š" rezultatai

S.Jasevičiūtė paaiškino negalinti sau leisti piktnaudžiauti greitu maistu. „Jei galėčiau, galbūt tokį maistą valgyčiau kasdien. Tačiau mano organizmas yra toks, kad jeigu valgyčiau dešrainius kasdien, neabejoju, jog tai matytųsi. Juk tokiame maiste – vieni angliavandeniai“, – kalbėjo LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ su Ruslanu Kirilkinu dalyvavusi Skaiva.

Paklausta, ar kruopščiai rūpinasi mityba, Skaiva juokaudama kalbėjo: „Laikausi dietos iš „Š“ raidės. Valgau patiekalus, kurių pavadinimas prasideda raide „Š“: šaltibarščiai, šnicelis, ir greitas maistas, kurį vadinu š... Šitos dietos laikausi jau mėnesį ir manau, kad rezultatai irgi bus iš „Š“ raidės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius