Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skambantis žvaigždės aksesuaras

Norite sužinoti, kokiu mobiliojo telefono modeliu naudojasi garsenybės? Mes jūsų smalsumą pasiruošę patenkinti! Mobilusis telefonas – ne tik bendravimo priemonė, bet ir įvaizdžio dalis, vienas iš svarbiausių aksesuarų, o madingi nori būti ne tik garsūs žmonės, bet ir kiekvienas iš mūsų.
Rasa Kaušiūtė
Rasa Kaušiūtė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Rasa Kaušiūtė (33)
Išsirinko dėl grožio

Raudonplaukė dainininkė Rasa Kaušiūtė net neslepia, kad ji, rinkdamasi telefoną, pirmenybę teikė ne praktiškumui, o grožiui. „Pamačiau, įsimylėjau ir pamečiau galvą. Iš karto supratau, jog tai mano trokštamas telefonas“, – sako raudono, oda aptraukto „Samsung“ mobiliojo telefono savininkė.
Rasos manymu, dažna moteris telefoną renkasi pagal dizainą. Tačiau savuoju atlikėja patenkinta ne tik dėl grožio, bet ir patvarumo. „Dažnai skambinu, kartais rašau trumpąsias žinutes, internetu nesinaudoju, bet retkarčiais telefonu fotografuoju“, – sako R. Kaušiūtė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Viganto Ovadnevo nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Ingrida Martinkėnaitė (31)
Sulaukia nemalonių skambučių

Kadangi Ingrida Martinkėnaitė neseniai perėmė administracinius grupės reikalus, ji gavo antrą (tiksliau – grupės „69 danguje“) mobilųjį telefoną, kurio numeris paskelbtas internete. Pasak Ingridos, į bendrą grupės telefoną dažnai skambina šlovės ištroškęs jaunimas ir įvairūs keisti asmenys.
„Sulaukiu dviprasmiškų skambučių ir pasiūlymų. Atsirado persekiotojų, kurie žarsto komplimentus, tvirtindami, kad mano akys pačios gražiausios, o kūnas labai dailus. Kartais neaišku, kuriai grupės merginai būna skirti panašūs žodžiai. Į tokias trumpąsias žinutes aš tiesiog nereaguoju“, – šypteli I. Martinkėnaitė.

 

Viganto Ovadnevo nuotr./Edgaras Lubys
Viganto Ovadnevo nuotr./Edgaras Lubys

Edgaras Lubys (28)
Mobiliajame telefone – kūrybos skrynia

Grupės „Amberlife“ lyderis sako, kad jo mobilusis telefonas nėra kažkuo išskirtinis. Neretai Edgaras jį naudoja ne pagal paskirtį. „Kai mane užplūsta įkvėpimas ir ką nors sukuriu, skubu viską įrašyti į mobiliajame telefone esantį diktofoną. Sunku būtų įvardyti, kiek dainų būtent taip gimė, nes jų labai daug“, – šypteli „Amberlife“ vokalistas.

Žilvinas Grigaitis (39)
Prabangų žaisliuką laiko namuose

Viganto Ovadnevo nuotr./Žilvinas Grigaitis
Viganto Ovadnevo nuotr./Žilvinas Grigaitis

Stilingas verslininkas Žilvinas Grigaitis turi du mobiliuosius telefonus. Vienas jų naudojamas kiekvieną dieną – tai naujas kompanijos „Nokia“ produktas. „Šis telefonas labai patogus kelionėse, nes juo galima rašyti laiškus, naršyti po internetą. Be to, jame yra navigacija“, – privalumus vardija Žilvinas.
Namuose verslininkas turi ir kitą mobilųjį telefoną. Labai brangus ir prabangus žaisliukas naudojamas tik išskirtiniais atvejais. „Pasiimu jį tik vykdamas į tam tikras šalis ir bendraudamas tik su tam tikrais asmenimis“, – sako Ž. Grigaitis, leidžiantis suprasti, kad atitinkamose situacijose šiuo telefonu jis parodo savo socialinį statusą.

Valdas Burnys (38)
Telefone – jokios erotikos

Viganto Ovadnevo nuotr./Valdas Burnys
Viganto Ovadnevo nuotr./Valdas Burnys

„Nokia“ telefonams jau daugelį metų ištikimas grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys. Nors vyras dažnai garsėja skandalingomis frazėmis ir akibrokštais, tačiau šįkart patikino, kad jo mobiliajame telefone nerastume nė vienos pikantiškos nuotraukos ar vaizdelio. „Turiu nufotografavęs tik savo motociklą ir vieną žydinčią leliją iš šalia namų esančio tvenkinio“, – juokiasi Valdas, supratęs, kad šiuo atveju jis nepateisino savo kaip išdykėlio įvaizdžio.
Beje, V. Burnys nusikvatoja prisiminęs praeitį: „Mano pirmas mobilusis telefonas buvo vadinamas plyta. Nešiodavau jį išdidžiai, nes norėjosi, kad kiti pamatytų.“

Eva (36)
Nuliūdino šeimos vyrų dovana

Viganto Ovadnevo nuotr./Eva
Viganto Ovadnevo nuotr./Eva

Dainininkė Eva, iš mylimojo ir sūnų gavusi daugelio geidžiamą „iPhone“ telefoną, buvo ne itin laiminga. „Šeimos vyrai nusprendė įteikti man šį telefoną, o aš kaip kiaulaitė pareiškiau, kad būtų geriau, jei padovanotų knygą, – atvirai sako atlikėja. – Taip jiems pasakiau todėl, jog man telefonas reikalingas tik skambinti ir trumposioms žinutėms rašyti. Iš tikrųjų išnaudoju gal tik 20 proc. šio aparato galimybių. „iPhone“ yra tikras stebuklas inovacijų pasaulyje, bet aš technologijų pažanga tiesiog tingiu naudotis.“
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius