Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skandalingos knygos pristatyme Jagelavičiūtė dirbo padavėja (nuotraukos)

Žinomi ir šiek tiek su skandalais siejami Lietuvos „žvaigždūnai“ penktadienio vakarą pasitiko naują, ypač gerai vasarai pritaikytą knygą „Pameluok man truputį“. Joje paslaptinga autorė atskleidžia visas Lietuvos žvaigždžių šviečiančio ir krentančio gyvenimo paslaptis ir intrigas.
Arinos Šnaider knygą „Pameluok man truputį“ džiaugsmingai sutiko Lietuvos žvaigždutės
Arinos Šnaider knygą „Pameluok man truputį“ džiaugsmingai sutiko Lietuvos žvaigždutės / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gediminas Jaunius labai apgailestavo, kad pati šventės kaltininkė į renginį neatvyko – kitaip tariant, ji nepanoro atskleisti savo tapatybės viešai. Tačiau pristatymo vedėjas keletui svarbiausių vakaro svečių perdavė autorės paliktus ir specialiai dedikuotus vokus. Vienas jų atiteko Agnei Jagelavičiūtei su padėka už jos rengiamus pasilinksminimus.

„Tavo vakarėliams nėra lygių. Išlaižysiu iki paskutinio trupinio. Pasimėgaudama. Tik kviesk. Draugaukime. Bučkis. Myliu. Arina Šneider“, – sau skirtą dedikaciją perskaitė garsioji skandalistė, iš kurios, anot G.Jauniaus, „niekad nežinai, ko tikėtis: gal koją nusilauš, o gal – pabučiuos..“.

Dovanų knygos autorė paliko ir kitiems jai svarbiems žmonėms, tokiems kaip verslininkas Romas Bubnelis, aktorė Aušra Štukytė ar muzikantas Deivydas Zvonkus. Smaguriaudami trešnėmis ir svaigindamiesi burbuliukais, plačiajai visuomenei pažįstami veidai plojimais ir šūksniais palydėjo pačios knygos, prakalbusios iš kažkur atsklidusiu garsu, prisistatymą.

„Dėl pavadinimo. Neseniai mano puslapių herojė Raselė prisipažino, kad ta titulinė frazė „pameluok man truputį“ iš pradžių jai pasirodė jokia. Bet kai vyras grįžo namo 7 val. ryto ir nė puse lūpų nepamelavo, kad visą naktį ilgėjosi jos, kad galvojo vien apie ją ir kad linksmintis vyriškoje kompanijoje be jos jam buvo klaikiai nuobodu, būtent tada Raselė suvokė, kaip vis dėlto kartais norisi nors trupučio melo, tų pasaldintų, papudruotų, parausvintų žodžių...“ – savo pavadinimą kažkieno seksualiu balsu aiškino naujoji knyga.

Smalsuoliams beliko spėlioti, kas toji įtakinga rašytoja, kuri savo knygos pristatymui sugebėjo pasisamdyti bene garsiausią Lietuvos padavėją – A.Jagelavičiūtę. Šioji, atėjusi lyg Holivudo įžymybė, netrukus nusispyrė aukštakulnius, apsijuosė padavėjos prijuostę ir paslaugiai pilstė susirinkusiems svečiams gėrimus.

Tuo tarpu kita žvaigždutė – Ingrida Kazlauskaitė – į rankas paėmusi padėklą su naujosios knygos egzemplioriais viliojo visus nusipirkti šį leidinį ir kyštelėti nosį į Lietuvos žvaigždžių paslaptingą gyvenimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius