-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Šok su manimi“ dalyvis Deivis: aš jau beveik vedęs!

Nuo rugpjūčio 29-osios TV3 televizija sveikinsis naujuoju šūkiu „Mano TV3. Čia šviesu!“ ir kvies įsilieti į šokių sūkurį su ryškiausiomis populiariausio projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ trečiojo sezono žvaigždėmis. Jausmų, emocijų ir aistrų bus daug – „Šok su manimi“ kodas: „Meilė“!
Deivis ir Katerina
Deivis ir Katerina

Kartu su Lietuvos ir Latvijos garsenybėmis – dainininkais Vaida Genyte, Justu Lapatinsku, Dominyku Vaitiekūnu, Kristina Ivanova ir Lauriu Reinikiu, verslininke Danguole Stachura, TV3 laidų vedėjomis Egle Skrolyte-Liesiene ir Daiva Anužyte-Kasiulaitiene šokių parketą išbandys ir puikiai pažįstamas dainininkas Deividas Norvilas-Deivis.

Pirmą kartą šokių projekte dalyvaujančiam dainininkui teks padirbėti iš peties – jis šoks su antrojo „Šok su manimi“ sezono nugalėtoja, buvusia dainininko Donato Montvydo partnere Katerina Voropaj.

„Noriu išbandyti save ten, kur savęs tikrai neįsivaizduoju“, – prisipažįsta Deivis. Paklaustas ar nebijo iššūkio šokti su projekto laimėtoja, dainininkas nestokoja humoro: „Čia sunkiau bus Katerinai. Man tai kas: pirmą kartą tai darysiu – kas žino – gal ir paskutinį. Laimėjimas man privalomas!”

„Katerina pedagogiška, maloni, kantri – labai faina, – komplimentų savo partnerei negaili dainininkas. – Ar kartu leidžiame laisvalaikį? Aš juk beveik vedęs – koks čia gali būti laisvalaikis su partnere? Mes tiesiog repeticijose prisikrizenam!“

Paklaustas, ar jau apgalvojo slaptus „Šok su manimi“ pasirodymų kozirius, Deivis nesutrinka: „Aš pats esu koziris, o su Katerina mes – dvigubas koziris!“

Trečiajame projekto sezone šoks ir Deivio mylimoji, jo sūnaus mama – Renata Voitechovskaja. Jos partneris – profesionalus šokėjas Vytautas Mackonis. Dainininkas sako, jog namie stengiasi apie šokius nekalbėti, tačiau projekte žada iš visų jėgų varžytis su Renata: „Žinoma, būsime konkurentai. Kur varžybos, ten man giminių, žmonų ir vaikų nebūna!”

Didysis „Šok su manimi“ projekto pristatymas įvyks rugpjūčio 29 dieną įspūdingame TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidaryme prie Baltojo tilto Vilniuje. TV3 naujasis sezonas šiemet prasidės drauge su Europos vyrų krepšinio čempionatu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius