-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šokių projekte nepasirodžiusi Monika Šalčiūtė paviešino vaizdo įrašą: „Užteks patyčių“

Penktadienį savo gerbėjus nuliūdinusi Monika Šalčiūtė pasiskelbė savu noru nusprendusi palikti projektą „Šok su manimi“. Tuomet plačiau situacijos nekomentavusi Monika vis dėlto pasiryžo viešai išsakyti priežastis, kas ją paskatino priimti tokį netikėtą sprendimą.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė ir Stasas Savickis / Asmeninio albumo nuotr.

Savo socialinėje paskyroje ji pasidalino tokiu laišku (kalba netaisyta):

Sveiki,

noriu šiandien nepasirodyti projekte, dėl priežasčių (būtinai viską perskaitykit):

Šiame projekte jaučiuosi žeminama ir nevertinama. Formuojamas įvaizdis toli gražu neatspindi tikrosios manęs, tai kenkia mano asmeniniam gyvenimui. Nepamenu, kad pasirašyčiau sutartį, leidžiančią žeminti mano, kaip asmens garbę ir orumą. Nemanau, jog galima TV3, bei jūsų projektui priklausantiems veidams mane įžeidinėti, taip kaip visose laidose elgėsi J. Smoriginas:

1) Visose laidose įžeidžiamai diskutavo apie mano išvaizdą, atrado celiulitą (kurio neturiu), o ne šokį ar šokio techniką.

2) lygino mane su prostitute, nors kita dalyvė net neslepia kuo užsiiminėjo (10 metų) . Toks lyginimas ypatingai žeidžia mane.

3) Įdomu tai, jog mane rengia TV3 komanda, tai klausimas, kodėl viešai teigiama, jog aš aprengta netinkamai? patys gi aprengia. kodėl sulaukiau tokių įžeidinėjimų, kai pati nesprendžiu kaip rengtis?

4) Šoka vyras su sijonu kaip medis, tačiau ji aukštinamas ir jo pasirodymai vertinami ne objektyviai..traumuojami vaikai (nesu prieš kitą orientaciją, bet kam kišti tai į tv?)
Darau Išvadą, jog just.tv kompanija sąmoningai inicijuoja konfliktines situacijas, taip nesuteikdami sąlygų tinkamai vykdyti pasirašytą sutartį. Pasitraukiu iš projekto, nes sutarties sąlygų tinkamai nevykdo just.tv. Užkulisiuose šnekama, jog tai yra sąmoningai sukurtas scenarijus, kuriame aš žeminama ir įžeidinėjama. Aš nesutikau su tokio pobūdžio scenarijum.

Gavau grasinimą, kad Jei šį šeštadienį vėl neleisiu būti žeminama ir nepasirodysiu, man bus liepiama sumokėti sutartyje numatytą baudą, už sutarties sąlygų nevykdymą. Norėčiau atkreipti dėmesį, kad mano garbės ir orumo taip lengvai neišeis nupirkti.

Ketinau imti paskolą butui, dabar gali tekti imti paskolą susimokėti baudą just.tv kompanijai už tai, jog neleidžiu bukinti žmonių ir pasakiau savąją tiesą.. Jog tai cirkas, o nebe projektas..NES AŠ SUTIKAU DALYVAUTI, DĖL TO, JOG ANKSČIAU BUVO PASAKIŠKAI GRAŽUS PROJEKTAS, be abejo, dekoracijos ir dabar gražios, bet bet bet.. Labai patinka kaip žmonės laidos prodiuseriai,bet kaip režisieriai -mane liūdina.. Tačiau esu dar neapsisprendus..manau matot dėl kokių priežasčių.. (p.s. Jeigu išeina gražiai išeit - perduodu Ievai su Simu savo vietą, jei jie negali tada Arnui su Gintare). Pasidalinkit žinia ir neleiskit būti bukinami.

Monika ryžtingai priėmė sprendimą šeštadienio vakarą nepasirodyti projekte. Tačiau dar prieš tai atvyko į studiją. Kaip pati sako – ieškoti kompromiso. „Tam, kad nustotų apie mane negražiai kalbėti, tačiau vėl scenarijus buvo dėliojamas taip, jog iš manęs būtų tyčiojamasi. Nežinau, kodėl jie taip daro“, – sakė ji.

Ji taip pat paviešino vaizdo įrašą, kuriame dar kartą išsako nuomonę apie bandymą susitarti su kūrybine komanda.

 

 

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Šalčiūtė pasiskelbė paliekanti projektą „Šok su manimi“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius