Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėja Justina Žemaitytė vasaros atostogas pradėjo jėgos aitvarų mokykloje prie Kuršių marių

Šokėjai ir TV projektų dalyvei Justinai Žemaitytei prasidėjo ilgai lauktos vasaros atostogos. Jų pradžią mergina nusprendė praleisti ne kur kitur, o Lietuvoje.
Justina Žemaitytė
Justina Žemaitytė / Asmeninio albumo nuotr.

Draugams priklausiančiame „Kintų kaitų klube“ Justina pradėjo mokytis plaukti banglente su aitvaru ir tokiu būdu atsipūsti po įtempto šokių sezono.

„Kol kas turėjau tik kelias kaitavimo pamokas. Kai nuo kranto stebi kaituojančius žmones, viskas atrodo taip paprasta ir lengva, bet vien tik norint išmokti valdyti aitvarą, yra ką veikti ir tai tikrai sudėtingas reikalas, – Žmonės.lt apie savo naująjį pomėgį pasakojo J.Žemaitytė. – Bet turiu daug užsispyrimo ir noro, tad laukiu palankaus vėjo ir tikiuosi pajusti vėjo bei vandens teikiamą malonumą.“

Asmeninio albumo nuotr./Justina Žemaitytė
Justina Žemaitytė

Kad ir kaip sunku atrodo išmokti valdyti jėgos aitvarą, pirmosios pamokos šokėjos neišgąsdino, tad kai tik galės, vyks į draugų kaitų klube tobulinti savo įgūdžių. Tai ne vienintelis ekstremalus J.Žemaitytės pomėgis. Prieš trejus metus mergina pirmą kartą šoko su parašiutu ir jai taip patiko, kad nuo tol kiekvieną vasarą net keletą kartų ji mėgaujasi laisvu kritimu iš svaiginančio aukščio.

Paklausta apie tolimesniu vasaros planus, Justina sakė, kad šią vasarą atsisakė visų darbų ir ją skirs vien poilsiui ir malonumams. Vyks aplankyti sesers, gyvenančios Prancūzijoje, bei išvyks pailsėti į saulėtąją Maljorką.

Asmeninio albumo nuotr./Justina Žemaitytė
Asmeninio albumo nuotr./Justina Žemaitytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius