Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokių studijos vasaros sezoną atidariusi Karina Jeremian-Daniškevičė į treniruotes grįš nuo rudens kartu su dukra

Aktyvaus ir energija trykštančio žmogaus namuose neuždarys niekas: nei gamtos stichijos, nei šeimos pagausėjimas. Kovo pabaigoje su vyru Mantu Daniškevičium dukters Kamilos susilaukusi šokėja Karina Jeremian-Daniškevičė, kuri daugiau nei prieš metus su Deividu Meškausku atidarė šokių studiją „Soul lounge“, viena tokių. Moteris tikino, kad į šokių verpetą sugrįš jau nuo rudens, o į treniruotes tikrai vesis ir dukterį.
Karina Jeremian-Daniškevičė
Karina Jeremian-Daniškevičė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Ketvirtadienio vakarą sostinės senamiestyje įsikūrusioje Karinos ir Deivido šokių studijoje virė aistros. Šokių kruizo po Lotynų Ameriką kapitonu tapęs Tadas Rimgaila kvietė susipažinti su Argentinos, Brazilijos, Kubos ir Kolumbijos šokių judesiais.

Tuo tarpu K.Jeremian-Daniškevičė ramiai stebėjo, kaip studijos mokiniai ir profesionalūs šokėjai rodė tai, ko išmoko per kiek daugiau nei metus. Būtent tiek gyvuoja studija.

Portalui Žmonės.lt K.Jeremian-Daniškevičė pasakojo, kad atidaryti šokių studiją su D.Meškausku ji nusprendė gana netikėtai. Ir dėl to nė akimirkos nesigailėjo.

„Kol kas viskas klojasi puikiai. Mes su Deividu nusprendėme ją atidaryti, nes itin gerai sekėsi kartu kurti choreografiją TV šokių projekto metu. Mes vienas kitą tarsi papildydavome ir visuomet palaikydavome. Taigi nuspręsti atidaryti šokių studiją nebuvo labai sunku. Be to, dar nė karto dėl to nesigailėjau“, – portalui Žmonės.lt atviravo Karina Jeremian.

Reikia pripažinti, kad vasarą miestas alsuoja sunkiau. Juk visas gyvenimas persikelia prie jūros, ežero, į mišką ar kokią egzotišką šalį. Tačiau, anot grakščios šokėjos, nepaisydami štiliaus, vietoje šokių studijos sezono uždarymo jie nusprendė pasielgti kiek kitaip.

„Vasara prasideda tuščiasis sezonas visoms šokių studijoms. Tačiau skųstis negalime, mes darbo turime visada apsčiai. Taigi vietoje šokių sezono uždarymo, mes nusprendėme atidaryti vasaros sezoną ir kas mėnesį rengti šokių vakarą, mokyti skirtingų šalių šokių. Tam, kad mieste likę vilniečiai turėtų ką veikti. Tikiuosi, kad tai taps puikia mūsų studijos tradicija“, – sakė K.Jeremian-Daniškevičė.

Renginio akimirka
Karina Jeremian-Daniškevičė ir Deividas Meškauskas

Veikli ir vienoje vietoje sėdėti neketinanti Karina patikino – nors šokiai yra jos gyvenimas, pirma vieta atiteko kovo pabaigoje gimusiai dukrai. „Dabar mano gyvenime pirmą vietą užima šeima. Juk Kamila dar maža – jai vos trys mėnesiai. Džiaugiuosi kiekviena akimirka kartu, nes ji keičiasi tiesiog kasdien. Aš tikrai jaučiuosi labai laiminga“, – apie naują gyvenimo etapą pasakojo Karina.

Tiesa, šokėja pabrėžė, kad nepaisant gimusios dukters, šokių ji tikrai neapleis. Juk lieti prakaitą šokių aikštelėje gali ir kartu su dukra.

„Aišku, šokiai nėra apleisti. Jie – mano gyvenimo būdas ir variklis. Tikiuosi jau sezono pradžioje sugrįžti ir vėl šokti ar mokyti šokti. O vaikas? Ačiū Dievui, kad šokiai nėra darbas ofise, į kurį privalai ateiti griežtai nustatytu laiku ir būti nuo 8 iki 17 valandos. Dukrą vesiuosi kartu“, – sakė K.Jeremian-Daniškevičė.

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, ar tik Daniškevičių šeimos atžala nebus paskatinta nuo mažens eiti mamos keliu,  šokėja juokėsi: „Aš manau, kad jos jau toks likimas. Aišku, nestumsiu jos ir neversiu būti šokėja... Žodžiu – žiūrėsim.“

Vytautas Mackonis ir Rasa Židonytė
Vytautas Mackonis ir Rasa Židonytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius