Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stebuklingos Kalėdos: Renata Klimaitytė ilgai tikėjo Kalėdų Seneliu ir džiaugėsi, kad jo batai kaip krikštatėvio

Grupės „Kitokios“ narė Renata Klimaitytė vaikystėje buvo itin smulkutė ir mažutė, todėl jai tekdavo netradiciniai personažai darželio ar mokyklos spektakliuose. Renata ilgai nenorėjo pripažinti, kad nėra Kalėdų Senelio, o pirmasis įtarimas kilo tuomet, kai pastebėjo Kalėdų Senelį avint tokius pat batus kaip ir jos krikštatėvis.
Renata Klimaitytė 5-erių ir dabar
Renata Klimaitytė 5-erių ir dabar / Asmeninio albumo / Vaiste Fotografija nuotr.

„Pamenu, kad dėl savo dydžio net dvejus metus buvau ledinuku, vėliau – snaige ir ožiuku. O vienais metais, kai buvau ledinuku, man, kaip pačiai mažiausiai, teko vos ne didžiausias konkolas. Reikėjo dainuoti, o jis toks sunkus, kad aš ant viso pasaulio pykti pradėjau (juokiasi). Dar vienoje nuotraukoje yra tamsiai apsirengusi fėja. Gerai prisimenu, kad iš pradžių jos išsigandau, nes mano vaizduotėje fėja turėjo būti kitokia, tačiau paskui nurimau“, – portalui Žmonės.lt pasakojo R.Klimaitytė.

Renata teigė, kad pagrindinių vaidmenų vaikystėje ji nenorėjusi, o vėliau mokykloje mieliau imdavosi vadovės pareigų: ruošdavo dekoracijas, statydavo spektaklį ir panašiai.

Asmeninio albumo nuotr./Renata Klimaitytė 5-erių
Asmeninio albumo nuotr./Renata Klimaitytė 5-erių

Kaip pasakojo atlikėja, ji labai ilgai tikėjo Kalėdų Seneliu ir nors kieme vaikai sakė, kad jo nėra, ji nenorėjo tuo patikėti.

„Atsimenu, Kūčių naktį išsiprašydavau miegoti arčiau eglutės ir labai stengdavausi nesumerkti akių. Kantriai laukdavau iki aušros, tačiau, matyt, Kalėdų Senelis buvo kantresnis už mane. Kartą per Kalėdas mus, vaikus, aplankęs Kalėdų Senelis avėjo tokiais pat batais kaip ir mano krikštatėvis. Man tai sukėlė įtarimų, bet mama greitai nuramino. O aš džiaugiausi, kad mano krikštatėvis turi tokius pat batus kaip ir Kalėdų Senelis“, – juokėsi Renata.

Asmeninio albumo nuotr./Renata Klimaitytė 5-erių
Asmeninio albumo nuotr./Renata Klimaitytė 5-erių

Moteris prisipažino, kad iki šiol tiki Kalėdų Seneliu. Tai nėra kažkoks žmogus, o labiau šventinio meto dvasia, kuri atneša daug vertingesnes dovanas.

Paklausta apie dovanas, Renata prisipažino, kad visada rašydavo laišką Kalėdų Seneliui, o jis visada išpildydavo jos norus. Jai niekada neteko nusivilti dovanomis, nes gaudavo tai, ko norėdavo.

Nors atlikėjams kalėdinis laikotarpis yra pats darbymetis, R.Klimaitytė tikino, kad Kūčios – jai šventa diena.

„Mano Kūčios būna labai šiltos, susirenka mamos sesuo, brolis, senelis. Visi sutinkame jas šeimyniškoje aplinkoje. Ruošiame vakarienę su 12 patiekalų, einame į bažnyčią, nes mūsų šeima yra tikinti. Tai metas, kai esi drauge su šeima. Man Kūčios ir vaikų gimtadieniai yra pačios nuostabiausios metų šventės. Nesureikšminu Naujųjų metų, nes man nauja pradžia ir atgimimas vyksta per Kūčias, o Naujieji – tik darbymetis ir dar viena kalendorinė diena“, – atviravo Renata.

Asmeninio albumo nuotr./Renata Klimaitytė 5-erių
Asmeninio albumo nuotr./Renata Klimaitytė 5-erių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius