-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Stilistai Kęstas Rimdžius ir Agnė Gilytė savo įvaizdžio namuose atidarė barą

Penktadienio vakarą Vilniaus širdyje šalia Rotušės, įvaizdžio namų „KUKLA Beauty Box“ įkūrėjai Kęstas Rimdžius ir Agnė Gilytė sukvietė savo bičiulius, klientus ir partnerius apžiūrėti ir įvertinti salono siūlomų naujovių.
Kęstas Rimdžius ir Agnė Gilytė
Kęstas Rimdžius ir Agnė Gilytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Kone visi svečiai į renginį atėjo pasidabinę juodai, mat toks buvo vakaro aprangos kodas. Įvaizdžio namų šeimininkė Agnė Gilytė svečius pasitiko apsivilkusi juodą, lengvai besiplaikstančią suknelę. Moteris atviravo, jog po kelių savaičių turėtų susilaukti kūdikio, tačiau išsirinkti suknelę ji nebuvo sunku. „Juoda spalva niekada neišeis iš mados, tai klasika, todėl ir pasiūlėme tokį aprangos kodą“. – Žmonės.lt kalbėjo stilistė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Agnė Jagelavičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Agnė Jagelavičiūtė

Kitas „KUKLA Beauty Box“ įkūrėjas stilistas Kęstas Rimdžius svečius pasitiko apsiavęs itin ekstravagantiškus garsiojo dizainerio Christiano Louboutino batus. Jie buvo papuošti gausybe sidabro spalvos kniedžių.

Renginyje apsilankiusi kostiumų dizainerė Agnė Jagelavičiūtė nustebino smailiakulniais batais „žudikais“. Moteris atrodė labai elegantiškais, tačiau pati draugų ratelyje pokštavo, jog bet kuriuo metu gali nugriūti.

Elegancija nenusileido ir kiti vakarėlyje apsilankę garsūs žmonės: verslininkė Rasa Arlauskienė, stilistas Mantas Petruškevičius, aktorius Aistis Mickevičius, dizaineris Giedrius Paulauskas, televizijos laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, išskirtinių kelionių organizatorė Inga Bytautė ir kiti žinomi veidai.

Pademonstravę savo mados išmonę, žinomi žmonės ėmėsi vertinti naujų įvaizdžio namų teikiamų paslaugų, kurias pristatė aktorius Aistis Mickevičius. Salone atidarytas plaukų SPA kabinetas. „Ši naujiena Lietuvoje suteiks klientams galimybę turėti dar sveikesnius, gražesnius ir spindinčius plaukus. Tai grožio ritualai, teikiantys ne tik malonumą, bet ir puikiai veikiantys plauką iš vidaus“, – teigė stilistas Kęstas Rimdžius.

Taip pat atsirado pirmasis Lietuvoje profesionalus ir tik vyrams specializuotas “barbershop’as” „WOXX BARBERS“. Kaip teigė jo vadovas Raimondas Pasternackis: „WOXX BARBERS“ tikslas tapti ne tik vyrams skirta kirpykla, kur puoselėjamos itin gilios tradicijos, plaukų kirpimo ir barzdos priežiūros technikos. „Sieksime tapti šiuolaikinių vyrų laisvalaikio kultūros dalimi. Kirpykloje netruks vyriškų pokalbių, o šaldytuve gaiviųjų gėrimų bei alaus“, – šypsojosi meistras.

Tačiau pagrindine salono inovacija tapo naujai įkurtas baras, kuriame klientai, belaukdami savo procedūrų arba panorėję išgerti taurę šampano prieš vakarėlį, galės paskanauti aperityvais bei desertais. „Stilingas gyvenimo būdas – neatsiejama mūsų komandos dalis. Nuo šiol įvaizdžio namų erdvę papuoš „BOX Bar“ baras, kuris be ypatingo interjero bei rankų darbo desertų, išsiskirs aperityvo tradicija. Pasaulyje įprasta aperityvo tradicija, kai žmonės užsuka į barą taurei vyno ar šampano prieš vakarienę ar renginį, lietuviams dar nėra tokia įprasta. „BOX Bar“ komanda tikisi šį žavų ritualą paversti stilingu vilniečių įpročiu.“, – teigė Kęstas Rimdžius.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Renginio akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Renginio akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius