Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stresas A.Rožicko gyvenime – retas reiškinys

Televizijos laidų ir renginių vedėjas, dubliažo režisierius Andrius Rožickas sąmoningai vengia viešo gyvenimo: nesilanko vakarėliuose, nedalija interviu ir užsiima tokia veikla, kuri teikia teigiamų emocijų.
„Nerealiausios“ šeimos Lietuvoje ieškos Šurnaitė ir Rožickas.
L.Šurnaitė ir A.Rožickas / TV3 nuotr.

„Viešas gyvenimas labai energizuoja, bet labiau primena važiavimą pirma pavara: labai garsiai, bet labai lėtai. Ir kuo smarkiau spaudžiamas akseleratorius, tuo būna garsiau, bet ne greičiau. Ir ilgiau pavažiavus, greičių dėžė ima byrėti. O dažniausiai dabartiniai „viešieji“ žmonės iš viso niekur nevažiuoja, o tik rėkia: „AŠ, AŠ, AŠ!“ – žurnalui „Klubas“ teigė A.Rožickas.

Buvęs laidos „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga“ vedėjas neseniai dirbo animacinio filmuko „Princesė ir varlius“ dubliažo režisieriumi. Pernai televizijos eteryje šmėžavęs vyras džiaugiasi galintis dirbti tai, kas nekelia streso.

„Dažniausiai streso nepatiriu, nes pastaruoju metu renkuosi veiklą, kuri teikia daugiau teigiamų emocijų. O tiems, kurie ketina kovoti su stresu, patarčiau to nedaryti, bus maža naudos. Jau pati kova yra stresas, tad nesvarbu, su kuo kovosite – su rūkymu, globaliniu atšilimu ar vėjo malūnais – stresas garantuotas“, – žurnalui „Klubas“ patikino A.Rožickas. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius