Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stulbinantis Igno Barkausko pilvo presas – 18 metų darbo rezultatas

26-erių šuolininkas į vandenį Ignas Barkauskas jau priprato prie nesibaigiančių kalbų apie jo išvaizdą. TV3 šou „Šok su manimi“ dalyvaujantis sportininkas po kiekvieno savo pasirodymo klausosi ne tik pagyrų dėl atlikto šokio, bet ir dėl stulbinančios figūros: ištreniruotas pilvo presas traukia dailiosios lyties atstovių žvilgsnius ir kelia vyriško pavydo bangas.
Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė
Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ignas Barkauskas ir  Jomantė Dapkevičiūtė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė

Ant „Šok su manimi“ parketo besisukantis I.Barkauskas nesikuklina parodyti tobulo kūno: prasegti jo marškinėliai, o kartais ir visiškai apnuogintas torsas. 

Pats I.Barkauskas Žmonės.lt pasakoja, kad tokia figūra – 18-os metų sunkaus darbo rezultatas.

„Sportuoju nuo 8-erių. Turbūt figūrą lemia didelis sportinis krūvis... Aš niekada nebuvau apsileidęs. Jeigu apsileidi, patingi, tada sunku pasiekti rezultatų, o aš visada stengiausi palaikyti formą – per savaitę treniruodavausi po septynis kartus. Aišku, reguliuoju ir savo mitybą, bet kuo daugiau sportuoji, tuo mažiau gali rūpintis, ką valgai“, – šypsosi sportininkas.

Tik negalvokite, kad tokius pasiekimus lemia vien šuoliai į vandenį – ar žinote, kiek daug laiko reikia praleisti sporto salėje, kad galėtum į tą vandenį nerti?

„Esu šuolininkas į vandenį. Prieš pradedant šokinėti visada reikia treniruotis salėje – ten atlieku gimnastikos pratimus, akrobatinius, lankstumo, šokinėju ant batuto, dar greičio pratimai... Viskas į tai įeina. Bet pagrindas yra būtent pilvo presas – jo reikia ir kad kojas pakelti galėtum, ir kad apsisuktum. Kiekvieną dieną dėl to dirbu“, – tikino I.Barkauskas.  

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ignas Barkauskas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Ignas Barkauskas

Sportininkas su šypsena pasakoja ir pats pastebintis žėrinčius į jį nukreiptus merginų žvilgsnius – visoms tas jo pilvo presas patinka, tik ne kiekviena išdrįsta pagirti. „Nekuklesnės pasisako. Tik netiesiogiai... Prašo, pavyzdžiui, nusifotografuoti kartu“, – pasakoja Ignas. Tik į klausimą, ar turi mylimąją, atsakyti nenori: „Tegul tai lieka paslaptis, vis įdomiau bus negu visas kortas atskleisti.“

TV3 nuotr./Ignas Barkauskas
TV3 nuotr./Ignas Barkauskas

O vaikinai ar pavydi? „Nelabai kreipiu dėmesį. Gal kas nors ir pavydi, bet nepastebiu... Man tai neaktualu, tai nesirūpinu. Pats neakcentuoju to, kaip atrodau. Tai kiti vis šneka apie tą presą“, – juokiasi sportininkas. 

Šneka ne tik „Šok su manimi“ komisijos nariai ir televizijos žiūrovai, bet ir šou dalyviai – jie irgi norėtų tokio preso: „Kai kurie tikrai pasidomi – sako „kaip čia taip“... To klausia ir šou dalyvaujantys profesionalūs šokėjai.“

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius