Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su Moters diena A.Petravičienę paslaptingas gerbėjas pasveikino vidurnaktį

„Kelias į žvaigždes 2“ projekto finalininkė, geriausia Radžio drauge tituluojama Agnė Petravičienė nusprendė nekreipti dėmesio į „subobėjusius“ vyrus ir savo koleges su Moters diena pasveikinti pati.
A.Petravičienė
A.Petravičienė

Agnė prisipažįsta, jog šiandien sulaukė daug sveikinimų, ir ne tik nuo vyriškių. Jos teigimu, visai normalu, kai moterį šią dieną sveikina kita moteris.

„Klausykit, apie tuos vyrus dabar geriau patylėkim. Jeigu kokia moteris visam pasauliui skalambyja, kad vyras jai alimentus mokėtų, tai koks jis vyras? Vyrai bobėja, tik per moters dieną vyrais ir atvirsta. Moters diena galima vienai kitą sveikinti, o jei vyrai nepasveikins – ačiū, nereikia“, – buvo kategoriška Agnė.

Vyrai bobėja, tik per moters dieną vyrais ir atvirsta. Moters diena galima vienai kitą sveikinti, o jei vyrai nepasveikins – ačiū, nereikia.

A.Petravičienė savo koleges taip pat pasveikino su švente ir nusiuntė joms juokingą atlikėjo Gaudento Janušo dainą, kurią pirmą kartą išgirdusi moteris vos „neiškrito iš lovos“. 

„Siūlau Gaudento dainą kaip kovo 8-osios proga dovaną moterims“, – juokėsi A.Petravičienė.

Buvusi dainininkė pirmąjį sveikinimą gavo vidury nakties – žinutė į mobilųjį telefoną atskriejo parašyta Agnei nematyto numerio, matyt, slapto gerbėjo.

„Kas myli, kas gerbia, tas ir pasveikina. Šią dieną damos gali pasitikrinti, kiek šalia vyriškių. Vieni sveikina dėl to, kad reikia, o kiti sveikina dėl to, kad nori. O mes moterys susirenkame gėles ir džiaugiamės negalvodamos, ar jie norėjo“, – kalbėjo moteris.

Pasak Agnės, paskutiniu metu žmonės aktyviau ėmė švęsti visas šventes, tarp jų ir kovo 8-ąją. „Gal išsikvepia, trūksta pramogų? Tegu švenčia, gėlės netrukdo,“ – šypsojosi Agnė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius