-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mano Kalėdos: „Magnit“ narei Laurai Navikaitei pernai meilę lėmę Kūčių burtai išsipildė

„Kai nesi viena, laukti Kalėdų tampa smagiau. Turint antrąją pusę visas tas šventinis periodas jaukesnis tampa, ypatingas tok“, – sako merginų grupės „Magnit“ narė Laura Navikaitė. Šiemet Kalėdas ji švęs su mylimuoju Ryčiu Žvaguliu.
Laura Navikaitė ir jos drauge su Ryčiu Žvaguliu puošta eglutė
Laura Navikaitė ir jos drauge su Ryčiu Žvaguliu puošta eglutė / Asmeninio albumo nuotr.

Pora kartu dar visai neseniai, kol kas jiedu gyvena atskirai, tačiau drauge jau papuošė Ryčio namuose esančią eglę. „Ją išsirinkome kartu. Rytis pirko naujus žaisliukus, apskritai – viskas nauja šiemet“, – juokėsi Laura.

Tačiau kol kas ji sako Kalėdų dvasios dar nejaučianti. Savo namų šventėms dar nespėjo dekoruoti ir, apskritai, dėl didelio tempo apie šventes dar neturi kada galvoti. Šiemet Laura – paskutiniai metai universitete, mergina studijuoja vadybą ir verslo administravimą, todėl besibaigiantys metai jai, kaip ir daugeliui studentų, labiau asocijuojasi su egzaminų sesija.

„Kalėdų dvasią pajusiu tuomet, kai visa šeima susės prie bendro stalo“, – sakė ji. Laura džiaugiasi, kad iki šiol šeimoje paisoma įvairių tradicijų, papročių, žaidimų. Per Kūčias iš po stalo visa šeima kasmet traukia po šiaudą: žiūri, lygina, kokie metai kiekvieno lauks – vargani, derlingi, turtingi.

Kasmet Kūčių vakarą Laura iš dubenio pasemia saują kūčiukų ir žiūri – porinis skaičių, ar ne. Pasak papročių – jei pavyksta ištraukti porinį skaičių, kiti metai nepagailės ir poros į parankę. „Pernai mano saujoje buvo porinis. Per daug netikiu tais burtais, bet štai – pasirodo jie materializuojasi“, – juokėsi romantiškus santykius su Ryčiu šiemet pradėjusi puoselėti Laura.

Ko ji užsiprašė Kalėdų Senelio – pasilieka paslaptyje. „Labiausiai noriu šilumos, meilės ir harmonijos viduje“, – šypsodamasi sakė ji. Laura jau spėjo išrinkti dovaną ir Ryčiui. Pasak merginos, ji dar tik pradeda jį geriau pažinti, tačiau tikisi, kad dovana jam paliks labai gerą įspūdį.

Asmeninio albumo nuotr./Lauros Navikaitės ir Ryčio Žvagulio Kalėdų eglė
Asmeninio albumo nuotr./Lauros Navikaitės ir Ryčio Žvagulio Kalėdų eglė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius