Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Sumuštas Mios vyro Nerijaus Antanavičiaus veidas gyja: reikėjo 8 siūlių

Nors po dramatiškos nakties, kada Mios vyras Nerijus Antanavičius įsivėlė į muštynes, praėjo vos kelios dienos, pora, atrodo, spėjo atsigauti po šoko. Šeštadienio naktį Mia ir Nerijus romantiškai vaikštinėjo centrinėje Palangos gatvėje.
Mia ir Nerijus Antanavičius
Mia ir Nerijus Antanavičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Žmonės.lt fotografas Mią ir jos vyrą Nerijų Antanavičių pastebėjo romantiško pasivaikščiojimo metu, šeštadienio naktį, apie ketvirtą valandą ryto.

Šeima vaikštinėjo Palangos Basanavičiaus gatve ir ėjo „Laukinių Vakarų Salūno“ link.

Penktadienio vakarą Mia čia koncertavo gerbėjams, o vos prieš kelias dienas bare vyko dramatiškas incidentas – N.Antanavičius įsivėlė į muštynes.

Tada apie muštynes bare Žmonės.lt Mia pasakojo: „Nerijus su kažkuo susiginčijo. Jį išmetė iš „Salūno“. Tačiau juk tai nėra pretekstas apsauginiui mušti žmogų ir vilkti jį žeme, veidu į asfaltą... Apsauginis turi išmesti lauk ir pasakyti „ačiū, viso gero“. Jis neturi teisės pulti muštis ir galvoti, kad yra Dievas, nes dirba „Salūne“. Mano gyvenime toks incidentas – pirmas. Ir jis labai baisus. Matyti savo vyrą vemiantį krauju... Matyt, ne be reikalo jis vėmė krauju. Matyt, ne be reikalo aš kviečiau greitąją. Buvo, dėl ko.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Mia ir Nerijus Antanavičius
Luko Balandžio / 15min nuotr./Mia ir Nerijus Antanavičius

Kiek kitokią versiją Žmonės.lt tada pateikė baro vadybininkas Aurimas Mikalauskas. „Nerijus susimušė su klientu ir buvo išmestas. Toliau muštynės tęsėsi lauke – tada jau tas klientas ten Nerijų užkabino. Jie dar kartą ėmė aiškintis. Apsauga puolė juos skirti“, – pasakojo A.Mikalauskas.

Paryčiais sutiktas dainininkės vyras Žmonės.lt sakė, kad susiūti žaizdai vidinėje lūpos pusėje prireikė net aštuonių siūlių. Vis dėlto po muštynių praėjus kelioms dienoms, jų padarinių Nerijaus veide nebematyti.

Dramatiškus prisiminimus sutuoktiniai slopina vienas kito glėbyje – centrine gatve vaikščiojo meiliai susikibę už rankų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius