-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šuolininkė Aušra Jurevičienė ir šokėja Urtė Andriuškevičiūtė dalyvavo fotosesijoje baseine

Prieš savaitę įvyko Lietuviško ženklo „Murr.Simple&Elegant“ vasaros suknelių fotosesija. Fotosesijai buvo pasirinkta neeilinė vieta ir išskirtiniai modeliai. Vienu jų tapo šuolių į vandenį trenerė, jau matyta televizijos ekranuose, projekto „Šuolis“ teisėja, nuostabiai elegantiška ir graži moteris Aušra Jurevičienė. Taip pat fotosesijoje dalyvavo raundonplaukė šokių grupės „Girls Only“ atstovė Urtė Andriuškevičiūtė. Fotosesijai buvo pasirinkta neeilinė vieta – Vilijos baseinas, esantis Kaune.
Aušra Jurevičienė ir Urtė Andriuškevičiūtė
Aušra Jurevičienė ir Urtė Andriuškevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

„Norėjome kažko išskirtinio, ilgai galvojome kas gi tiktų vasaros temai, šviesioms, ganėtinai klasikinėms suknelėms. Nesinorėjo daryti vestuvinio tipo fotosesijos, –  sako šio prekinio ženklo įkūrėjos. – Taip pat labai kruopščiai apgalvojome, kas galėtų atstovauti mūsų suknelėms. Aušra buvo pasirinkta, dėl natūralaus, labai moteriško ir išlaikyto grožio. Dėl šilumos, kuri sklinda nuo jos. Ji visiškai atspindi mūsų pristatomas sukneles – elegantiška, išskirtinė, bet kartu ir paprasta. O Urtę pasirinkome dėl jos išskirtinumo. Mergina ne tik išskirtinio grožio, nuostabių raudonų plaukų, bet ir labai įdomi, veikli, tikrai žavingas pavyzdys!“

Fotografijoms nepabijota panaudoti ir penkių metrų aukščio šuolio tramplino, ant kurio merginos stovėjo avėdamos aukštakulnius batelius. „Gera buvo su suknutėm ant tramplinų pasisupti. Suknelės patogios“, – sakė Aušra, itin drąsiai vaikštinėdama ant tramplino krašto ir visus stebindama.

„Suknelės nuostabios! Jos visokios: vienos tinkamos elegantiškai šventei, kitos labai tinkamos išleistuvėms, o fotosesija buvo išties labai smagi“ – teigia U.Andriuškevičiūtė.

TAIP PAT SKAIYTKITE: Raudonplaukė šokėja Urtė Andriuškevičiūtė: „Gal aš papuoščiau Lietuvos pramogų pasaulį?“

Dano Anis nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė
Dano Anis nuotr./Urtė Andriuškevičiūtė

„Aš pati savo spintoje turiu praktiškai tik vieną juodą mažą suknelę, o daugiausiai turiu kelnių, – juokiasi Aušra Jurevičienė. – Tačiau supratau, kad man vis dėl to tinka ir šviesios suknelės! Galbūt viena fotosesijos suknelių atsidurs ir mano spintoje.“

Dano Anis nuotr./Aušra Jurevičienė
Dano Anis nuotr./Aušra Jurevičienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius