Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą N.Pareigytei padėjo meilė ir šokiai

Grupės„69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė teigia, kad po įvairių skandalų vidinę harmoniją jai padėjo atgauti naujoji meilė ir dalyvavimas šokių projekte „Šok su manimi“. Daugiau nei prieš savaitę projekte debiutavusi mergina komisijos buvo įvertinta aukštais balais, tačiau iš žiūrovų didelio palaikymo nesulaukė. Tačiau tai, pasak Nijolės, jai nebuvo netikėta.
Projekto "Šok su manimi" akimirkos
„Šok su manimi“ dalyviai Nijolė Pareigytė ir Tomas Slausgalvis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Aš daug girdėjau apie save, skaičiau internete. Be to, jei man kas nors nepatinka, aš viską iš karto rėžiu į akis. Nesu melagė: nesišypsau žmogui, kuris man nepatinka, ir nevaidinu tokios, kokia nesu. Galbūt žmonėms tai nepatinka. Nežinau...“ – žurnalui „Privatu“ mintimis dalijosi N.Pareigytė.

Jei man kas nors nepatinka, aš viską iš karto rėžiu į akis. Nesu melagė: nesišypsau žmogui, kuris man nepatinka, ir nevaidinu tokios, kokia nesu. Galbūt žmonėms tai nepatinka.

Atlikėja teigė, kad šiuo metu jaučiasi gerai, o blogas mintis pamiršti puikiai padeda šokiai.

„Jaučiuosi gerai, turiu mylimą žmogų, gyvenu toliau ir jokių reabilitacijų man nereikia! Kiekvienam žmogui patarčiau šokti. Tiesa pasakius, aš pati visko mokausi iš naujo. Galbūt kažkam atrodo, kad aš kadaise buvau šokėja ir kad man neva viskas lengvai sekasi. Tačiau aš visus judesius šlifuoju iš naujo, net mokausi taisyklingai dėti pėdą, ištiesti nugarą ir kitų subtilybių. Šokis – nuostabus dalykas, jis padeda atsipalaiduoti, užsimiršti“, – įsitikinusi N.Pareigytė.

Žurnalui „Privatu“ Nijolė teigė, kad iš pradžių su mylimuoju krepšininku Artūru Jomantu dėl šokių truputį nesutarė, iš Artūro pusės pasitaikė ir pavydo, tačiau dabar viskas susitvarkė.

„Tiesiog mes su Artūru turėjome prie to priprasti. Dabar viskas yra gerai, nėra jokio pavydo“, – kalbėjo atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius