Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

T.Rinkevičienė prabilo apie naują mylimąjį

Buvusi dirigento Gintaro Rinkevičiaus žmona Tatjana laidos „Valanda su Rūta“ filmavime prabilo apie neseniai gimusius jausmus naujam širdies draugui.
Laidos „Valanda su Rūta“ akimirkos.
Laidos „Valanda su Rūta“ akimirkos. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laidoje, kurios tema buvo „Negraži 30-metė niekam nereikalinga?“, Tatjana išsakė savo poziciją apie moters grožio ir jaunystės vaidmenį šiuolaikiniame gyvenime.

„Dabar moteris sulyginama su preke, bet prieš aštuonerius metus to nebuvo“, – teigė T.Rinkevičienė. Lygiai prieš tiek metų visuomenę sukrėtė netikėta žinia apie Tatjanos ir jos vyro skyrybas.

Prisiminusi anuos laikus moteris teigė, jog iš anksto nujautė artėjant kažką negera: iš pradžių pajuto, kad vyras tapo kitoks, o vėliau šalia jo atsirado penkiolika metų jaunesnė moteris – aktorė Donata Kalneva.

„Ne išvaizdos ir ne amžiaus reikalas. Tai vyro liga“, – diskutuodama, kodėl vyrai susižavi jaunesnėmis ir gražesnėmis moterimis, sakė Tatjana. Moteris pridūrė, kad jos šeima buvo viena pirmųjų, kurią išardė pakitusios vertybės.

Neseniai savo vardo teatrą įsteigusi moteris teigė dabar pasikeitusi, nelindinti kaip kadaise vyro šešėlyje, jaučiasi tvirta ir džiaugiasi nauju mylimuoju. Laidos vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės paklausta, kodėl iki šiol nuo visų slėpė savo draugą, T.Rinkevičienė atsakė, kad malonių permainų asmeniniame gyvenime įvyko visai neseniai.   

„Tai mano asmeninis gyvenimas, man to nereikia demonstruoti. Anksčiau nebuvau tikra, kad kas nors su manim gali būti, bet dabar esu tuo tikra“, – šypsojosi Tatjana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius