Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp gražiausių Lietuvos moterų apsinuoginusių prieš Gedimino Žilinsko fotoobjektyvą – ir Asta Valentaitė

Pirmą kartą mūsų šalyje organizuojama meninio akto fotografijos paroda. Joje galėsime išvysti nuotraukas, kuriose įamžintos ne tik gražios, bet ir žinomos Lietuvos moterys. Kai kuriose fotografijose įamžintas Astos Valentaitės seksualus kūnas.
Gražiausios Lietuvos moterys apsinuogino Gedimino Žilinsko parodoje „WILD“.
Gražiausios Lietuvos moterys apsinuogino Gedimino Žilinsko parodoje „WILD“. / Gedimino Žilinsko nuotr.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Asta Valentaitė
Asta Valentaitė

„WILD“ parodoje nuotraukų herojės atsiskleis amazonės vizijoje – stiprios ir energingos kovotojos, tačiau kartu labai moteriškos, kupinos seksualumo ir paslapties. 40 meninių fotodarbų – trejų metų kūrybos rezultatas. G.Žilinskas pasakoja, kad modeliams iš Lietuvos teko fotografuotis ne tik Lietuvos miškuose ir pelkėse, bet ir egzotiškuose užsienio kraštuose.

Balandžio 20-27 dienomis „Vilniaus vartuose“ bus eksponuojama Gedimino Žilinsko erotinių fotografijų paroda „WILD“. Autorius tokiu pavadinimu apibrėžia šiuolaikinės moters įvaizdį ir mėgina analizuoti dailiosios lyties atstovių saviraišką bei besikeičiantį statusą visuomenėje.

Fotografijų „Wild“ parodos dalyvių laukia įspūdinga atidarymo šventė. „Fotodarbai bus pateikti ant specialios medžiagos faktūros ir ypatingos kokybės fotodrobės, suteikiančios gilesnį kūno formų perteikimą bei meniškumą. Parodos metu vyks šokių pasirodymai, o dalies moteriškos lyties dalyvių laukia intriguojančios dovanos“, – pasakoja parodos autorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius