Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp Juozo Statkevičiaus ir Manto Petruškevičiaus perbėgo juoda katė?

Stilistu prisistatantis Mantas Petruškevičius džiaugėsi naująją dizainerio Juozo Statkevičiaus kolekciją galėjęs stebėti iš pirmos žiūrovų eilės. Tačiau garsus dizaineris įsiuto tarp svečių išvydęs nepageidaujamą asmenį. Mados kūrėjas nutarė ateityje į renginius nekviesti tų klientų, kurie atsiveda ne antrąsias puses, o bet ką.
Juozo Statkevičiaus 2011 m. šiltojo sezono kolekcija
Juozo Statkevičiaus 2011 m. šiltojo sezono kolekcija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Gyvenimo būdas“ rašo, kad stilistas M.Petruškevičius į J.Statkevičiaus ateinančio pavasario ir vasaros drabužių kolekcijos pristatymą pateko su kvietimu, skirtu verslininkei Ellai Tatarinovai ir jos sutuoktiniui, buvusiam bankininkui Jefimui Borodulinui.

Kvietimai buvo skirti dizainerio klientams ir jų antrosioms pusėms. Buvo nurodytas ir telefono numeris, kuriuo svečiai prieš renginį turėjo patvirtinti atvykimą.

42 metų J.Statkevičius iš anksto nežinojo, kad E.Tatarinova sulaužys taisykles – ši ištikima klientė nesivargino pranešti, kad vietoj vyro atsives M.Petruškevičių.

Aukštuomenės ponios pašonėje įsitaisiusiam stilistui šventė paliko daug gerų įspūdžių.

„Džiaugiuosi, kad buvau ir mačiau, man viskas patiko. Labai vertinu Juozo kūrybą. Buvau puikios nuotaikos. Daugiau nelabai ką turiu pasakyti“, – po renginio nedaugžodžiavo M.Petruškevičius.

Stilistas nesureikšmino, kad į renginį atėjo kito asmens vardu.

Jam atrodo, jog kolekcijos tam ir skirtos, kad jas pamatytų kuo daugiau žmonių. Mantas? Kodėl jį turiu kviesti? Kas jis? Seniai pamirštas bemokslis berniukas. Ar daug tokių vienadienių marionečių yra Lietuvoje.

„Į pristatymą atėjau su žmogumi, kuris turėjo vardinį kvietimą. Svaičiojimai, kad vieni buvo pakviesti, o kiti ne, – nieko verti“, – sakė M.Petruškevičius. Jeigu nebūtų turėjęs su kuo eiti į šį renginį ir kur atsisėsti, Mantas nebūtų jame ir dalyvavęs.

Kodėl J.Statkevičius neįteikė kvietimo M.Petruškevičiui?

„Mantas? Kodėl jį turiu kviesti? Kas jis? Seniai pamirštas bemokslis berniukas. Ar daug tokių vienadienių marionečių yra Lietuvoje?” – retoriškai klausė 42 metų J.Statkevičius.

Dizaineris apgailestavo, kad nemažai jo gerbiamų draugų liko be kvietimų. Jie turėjo pirkti bilietus.

„Mantas man yra niekas. Buvo bilietai. Galėjo pirkti, būtų buvę garbingiau!“ – širdo mados kūrėjas.

Spalio 28-osios vakarą mados puotą surengęs J.Statkevičius pastebėjo ir daugiau negarbingų svečių, kurie nepirko bilietų, bet atėjo su kitų kvietimais.

„Mačiau tokių, kurie nei klientai, nei pažįstami, nei draugai, bet vis tiek bet kokia kaina įsiveržė. Nedera taip elgtis. Tačiau ateityje tokie akibrokštai jiems brangiai kainuos. Tuos, kurie atsivedė ne savo antrąją pusę, o nepageidaujamus asmenis, išbraukiu iš sąrašų! Jie niekada daugiau nebus kviečiami”, – širdo J.Statkevičius.

Dizaineris įsitikinęs, kad nuolatiniam ponių draugui M.Petruškevičiui – ne vieta tarp jo garbingų svečių.

„Neprivalau jo vaišinti šampanu! Jeigu norėjo, galėjo nusipirkti bilietą“, – savo vis kartojo J.Statkevičius.

Tačiau E.Tatarinova nežinojo, kad dizaineriui nepatinka stilistas. Nieko blogo nenumanydama, moteris vietoj vyro pasikvietė draugą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius