Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp Ramunės Piekautaitės kolekciją demonstravusių modelių – pasaulinio pripažinimo sulaukusios Margarita Švėgždaitė ir Justina Aleknavičiūtė

Dizainerės Ramunės Piekautaitės kolekciją „Cruise 2013“ ketvirtadienio vakarą demonstravo ne tik mados gerbėjams puikiai žinomos manekenės Smiltė Bagdžiūnė ir Monika Račiūnaitė, bet ir reta viešnia Lietuvoje – pasaulinio pripažinimo sulaukusi klaipėdietė Margarita Švėgždaitė (34).
Margarita Švėgždaitė (kairėje) ir Justina Aleknavičiūtė
Margarita Švėgždaitė (kairėje) ir Justina Aleknavičiūtė / Gretos Skaraitienės nuotr.
 Renata Mikailionytė ir Ramunė Piekautaitė
Renata Mikailionytė ir Ramunė Piekautaitė

Modelių atranka rūpinosi Renata Mikailionytė.

„Su Ramune dirbu jau nuo 1993 metų, todėl ir šiais metais buvo atsakinga už modelius, kurie pristatys kolekciją. Buvo išsiųstos užklausos ir šioje kolekcijoje bendradarbiavome su keturiomis modelių agentūromis. Viena iš jų buvo ta, kuriai priklauso Margarita Švėgždaitė“, – portalas Žmonės.lt pasakojo Renata Mikailionytė. 

Anot jos, agentūrų visada yra klausiama, kurie daugiau pasiekę modeliai tuo metu yra toje šalyje, kur bus rengiamas šou.

Taip jau sutapo, kad parvykusi namo Velykoms Margarita iš karto neišvyko atgal į Paryžių, todėl galėjo žingsniuoti R.Piekautaitės kolekcijos pristatyme. Beje, tai – ne pirmas kartas, kai M.Švėgždaitė demonstruoja dizainerės kolekciją.

Margarita Švėgždaitė
Margarita Švėgždaitė

R.Mikailionytė neslėpė savo simpatijų Margaritai: „Galiu tik pasakyti, kad tos tikrosios podiumų žvaigždės visada yra labai paprastos ir mielos“. 

Kosmopolitiškoji Margarita pastaruoju metu daugiausia laiko praleidžia Paryžiuje. Tiesa, apie asmeninį gyvenimą moteris nelinkusi atvirauti: „Galiu šnekėti apie viską, tik ne apie asmeninį gyvenimą.“

Justina Aleknavičiūtė
Justina Aleknavičiūtė

Margarita yra nusifotografavusi dešimtims populiariausių užsienio žurnalų, žingsniavo visų pasaulio mados sostinių podiumais kartu su tokiais modeliais, kaip Naomi Campbel, Giselle Bundchen, Heidi Klum. 

Renata atkreipė dėmesį, kad pristatyme dalyvavo dar vienas pasaulinį mados pripažinimą pelnęs modelis, iš Niujorko namo trumpam grįžusi Justina Aleknavičiūtė.

Kviečiame pažiūrėti R.Piekautaitės kolekcijos „Cruise 2013“ pristatymo vaizdo įrašą:

VIDEO: R.Piekautaitės kolekcijos „Cruise 2013“ pristatymas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius