-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Teismas išskyrė Andrių Rožicką su žmona Aurelija

Vilniaus miesto apylinkės teismas trečiadienio pavakarę išnagrinėjo Andriaus Rožicko ir Aurelijos Rožickienės skyrybų civilinę bylą. Teisėja Eglė Surgailienė patenkino sutuoktinių prašymą juos išskirti, praneša portalas Žmonės.lt.
Andrius Rožickas
Andrius Rožickas / Luko Balandžio nuotr.

Pora dėl santuokos nutraukimo kreipėsi bendru sutarimu. Teismų praktika paprasta: kai žmonės skiriasi be pykčių, santuokos nutraukimas virsta formalia procedūra, byla nagrinėjama rašytinio proceso tvarka. Todėl Aurelija ir Audrius Rožickai trečiadienį neprivalėjo atvykti į teismą.

Tiesa, teismo sprendimas dėl ištuokos dar neįsigaliojo, formaliai per mėnesį jis gali būti apskųstas aukštesnės instancijos teismui. Jei ne, po mėnesio verdiktas įsiteisės, pora bus visiškai laisva pasukti skirtingais keliais.

„Sėkminga santuoka yra laimingas loterijos bilietas. O kokia ji, ta sėkminga, niekas nežino. Mėgina lyginti su tuo, ką mato filmuose, bet juk kiekvienoje šeimoje ji – kitokia. Man, pavyzdžiui, santuoka pavykusi, jei drauge gyvenantiems žmonėms po daugelio metų vis dar įdomu būti kartu“, – prieš metus duodamas interviu žurnalui „Žmonės“ pasakojo televizinio projekto „Auksinis balsas“ vedėjas.

Aurelija ir Andrius Rožickai skirtis nusprendė po 12 metų, praleistų santuokoje. Pora susituokė 2001 metais, o iki vestuvių kurį laiką jau gyveno kartu.

„Kai mudu susituokėme, buvau garsus, žinomas, kaip dabar sako – žvaigždė. Į pažintį iš pradžių žiūrėjau atsargiai: gal su manimi ji susipažino tik dėl to, kad pasigirtų draugėms? Iš tiesų garsiems nėra paprasta surasti antrą pusę. Patirtis rodo, kad laimi arba tie, kurie susipažįsta prieš išgarsėdami ir kartu pereina visus fokusus marokusus, arba tie, kurie susipažįsta tada, kai žvaigždė jau būna nusileidusi.  Išmėginimai pinigais, šlove nėra paprasti, tai žino tik tas, kuris jų patyrė“, – žurnalui „Žmonės“ 2012 metų rudenį sakė A.Rožickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius