Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 28 /16:58

Teismas netenkino Raigardo Tautkaus prašymo sumažinti alimentus dukrai

Graudus muzikos prodiuserio Raigardo Tautkaus (32) pasakojimas apie gaunamas mažas pajamas nepaveikė Kauno apylinkės teismo teisėjų. Jie antradienį paskelbė sprendimą, kad buvęs vaikinų grupės N.E.O. lyderis ir toliau turės mokėti tą pačią alimentų sumą savo dukrai iš pirmos santuokos. Jis taip pat turės atlyginti 77 litus bylinėjimo išlaidų valstybės naudai.
Raigardas Tautkus
Raigardas Tautkus / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

R.Tautkus siekė, kad vaiko išlaikymui mokama suma būtų sumažinta nuo 700 litų iki 200 litų per mėnesį.

Nuosprendžio išklausyti neatvyko nei muzikos prodiuseris, nei jo atstovas. V.Tautkuvienė atvyko pavėlavusi kelias minutes, teisėjai jau paskelbus sprendimą. Ji neslėpė džiaugsmo sužinojusi, ką nusprendė Kauno apylinkės teismas.

„Čia eidama taip ir tikėjausi, kad toks sprendimas bus priimtas. Juk teisybė turi būti. Esu laiminga dėl šio sprendimo, o Raigardas, manau, neapsidžiaugs. Tiesa sakant, turbūt turiu galimybę pagalvoti dėl prašymo padidinti alimentus. Čia dar ne pabaiga. Kiek prašyčiau? Šiandien dar nežinau, bet mergaitė auga – jai 9 metai, auga ir jos poreikiai“, – Žmonės.lt sakė V.Tautkuvienė.

Vilma Tautkuvienė
Vilma Tautkuvienė

Paklausta, ar jos neįtikino teismui pateikti buvusio sutuoktinio argumentai, kad jis iš savo muzikinės veiklos neuždirba pinigų, moteris sakė: „Kaip gali įtikinti, jei skambina vakar Rugilei ir žada jai nupirkti „iPhone 5“ telefoną? Tai už ką? Iš kur jis paims 2,5 tūkst. litų? O valgyt vaikui neturi už ką nupirkti? Tai kaip čia taip gaunasi? Parodykite man pakankamai žinomą prodiuserį, kuris šiandien neuždirbtų pinigų“.

R.Tautkus savo sprendimo kreiptis į teismą nekomentuoja. Buvusi jo žmona Vilma Tautkuvienė (31) yra sakiusi, kad pirmajame teismo posėdyje, įvykusiame sausio 9 d., muzikantas tvirtinęs negaunantis jokių pajamų iš savo veiklos, nes jo kūrinių netransliuoja radijo stotys, už darbą beveik niekas nemokantis pinigų. Todėl jis ir prašantis sumažinti dukros Rugilės išlaikymui mokamus alimentus.

Civilinėje byloje R.Tautkus buvo ieškovas, atsakovė – V. Tautkuvienė, trečiasis asmuo – ilgametė R.Tautkaus gyvenimo draugė Žaneta Daubarytė, su kuria muzikantas augina dukrą Sofiją.

Kauno apylinkės teismo sprendimas gali būti per 30 dienų apskųstas apeliacine tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius