Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas padėjo tašką Andriaus Kandelio ir Redos Gikytės-Kandelienės skyrybų istorijoje

Antradienį Vilniaus miesto 2-ajame apylinkės teisme nutraukta šokėjo Andriaus Kandelio ir jo žmonos, rinkodaros specialistė Redos Gikytės-Kandelienės santuoka.
Andrius Kandelis ir Reda Gikytė
A.Kandelis ir R.Gikytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Teisėja juos išskyrė, patvirtinu. Galiu pasakyti, kad santuoka nutraukta abiejų sutikimu, kadangi nebuvo jokių prieštaravimų“, – portalui delfi.lt patvirtino teismo atstovė Airinė Šerelytė.

Reda ir Andrius susituokė 2009 metų vasarą, tačiau nepraėjus net metams pasigirdo kalbų apie jųdviejų nesutarimus.

Tai, kad poros santykiai braška, pramogų pasaulyje jau seniai buvo vieša paslaptis. Daug šou pasaulio atstovų girdėjo apie Andriaus ir Redos nesutarimus. Buvo kalbama, kad poros vestuvės buvo viso labo reklaminis triukas.

Pasklidus kalboms apie skyrybas, A.Kandelis teigė bent dešimt metų neskubėsiąs prie altoriaus – džiaugsis gyvenimo malonumais.

Kol žiniasklaida kalba apie naujus jausmus tarp muzikos prodiuserio Egmonto Bžesko ir Redos, A.Kandelis kruopščiai slepia savo asmeninį gyvenimą – vyrą buvo bandyta supiršti su buvusia verslininko Laimučio Pinkevičiaus žmona Asta Valentaite, tačiau to patvirtinti nepavyko.

Vestuvės ir šeimyninis gyvenimas A.Kandelį buvo privertęs pamiršti didįjį sportą, tačiau įvykus pastariesiems pokyčiams, šokėjas teigia norintis grįžti ant parketo.

„Kai nutraukiau profesionalaus šokėjo karjerą, vis pagalvodavau, kad gera būtų vėl šokti. Tačiau atsirado šeima ir šią idėją teko užmiršti. Vis dėlto, kaip daugelis žino, dabar įvyko permainos asmeniniame gyvenime. Vėl viskas pakito. Esu labai ryžtingai nusiteikęs grįžti atgal“, – žurnalui „Privatu“ yra sakęs vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius