Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijos užkulisiai: Monika Linkytė ir Vaida Genytė tuo pačiu metu dvejose vietose?

Akylesni TV žiūrovai vakar, šeštadienį, įsijungę LRT televizijos transliuojamą nacionalinės atrankos į „Euroviziją“ pusfinalį, o vėliau – TV3 „Išsipildymo akcijos“ koncertą, turėjo sutrikti ir pagalvoti, kad jiems dvejinasi.
Monika Linkytė ir Vaida Genytė
Monika Linkytė ir Vaida Genytė / 15min.lt montažas

Jaunoji dainininkė Monika Linkytė, kovojanti dėl bilieto į dainų konkurso finalą Švedijoje, vos pasirodžiusi LRT televizijos scenoje, netrukus su kolegomis jau traukė „Išsipildymo akcijos“ himną per kitą televiziją. Ar tikrai šventinis laikotarpis verčia dainininkus vos atgaunant kvapą bėgioti iš vieno koncerto į kitą?

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Monika Linkytė ir Donatas Montvydas
Monika Linkytė ir Donatas Montvydas

Kalbant apie Moniką, paaiškinimas yra paprastas. LRT televizija nacionalinės atrankos laidas įrašo iš anksto, o šeštadienį TV žiūrovams rodomas koncerto įrašas. Todėl Monikai dviejose vietose vienu metu būti tikrai nereikėjo. Juo labiau, tai būtų neįmanoma, nes tiek TV3 koncertas, tiek „Eurovizija“ yra transliuojami iš tos pačios LRT televizijos studijos.

Pati M.Linkytė nusijuokė iš tokio televizinio sutapimo ir patikino, kad iš tiesų būną taip, kad tenka iš vieno koncerto tekinomis bėgti į kitą.

O kad susidvejinimo įspūdį dar labiau sustiprino ta pati daili mėlyna suknelė, mergina Žmonės.lt pasiteisino paprastai: „Per daug patinka man ši suknelė, kad jos nevilkėčiau“.

Tai, kad Monika vilkėjo tą pačią suknelę sąlygojo ir tai, kad ji „Išsipildymo akcijoje“ atliko lietuvišką savo „eurovizinės“ dainos versiją.

Tačiau štai „Išsipildymo akcijos“ koncerte pasirodžiusi Vaida Genytė iš tiesų buvo dviejose vietose vienu metu. Beveik.

Pasirodžiusi „Siemens“ arenoje vykusiame „Žuvėdros“ koncerte, Vaida atskubėjo į TV3 koncertą, kur kartu su Vaidu Vyšniausku atliko finalinę „Išsipildymo akcijos“ dainą.

Tačiau rodosi, kad tai tikrai dainininkų kasdienybė, mat niekas nebūtų galėjęs pasakyti, kad Vaida tekinomis atskubėjo iš kito koncerto – jokio nuovargio, jokio streso veide.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vaidas Vyaniauskas ir Vaida Genytė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Vaidas Vyšniauskas ir Vaida Genytė


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius