Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečios Beatos Nicholson kulinarijos knygos teks palaukti ilgiau (nuotraukos)

Trečiadienį Vilniaus prekybos centre „Panorama“ žurnalistė ir kulinarė Beata Nicholson pristatė antrą savo kulinarijos knygą „Metai Beatos virtuvėje“. Išvakarėse iš Londono į Lietuvą atvykusi žurnalistė susitiko su gerbėjais, dalijo autografus ir atskleidė keletą knygos atsiradimo aplinkybių.
Knygos pristatymo akimirka
Beata Nicholsn su savo nauja kulinarijos knyga / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Čia, „Pegaso“ knygyne, buvo susitikimas su skaitytojais, kai išleidome pirmą knygą, ir man pačiai atrodo, kad tai buvo vos ne vakar, nors iš tikrųjų tai buvo beveik prieš metus“, – publikai, kurios didžiąją dalį sudarė moterys, mamos su vaikais ir vos keletas vyrų, sakė Beata.

Į devynis skyrius pagal progines, kalendorines šventes ir kitus įvykius suskirstytoje knygoje – tik pačios kulinarės išmėginti ir mėgstami patiekalai.

„Visa knyga yra pakankamai asmeniška. Įdėjau tuos dalykus, kurie man patinka, kuriuos pati gaminau, gaminu ir kuriuos galiu rekomenduoti ir kitiems“, – tikino knygos autorė.

Moteris prisiminė į susitikimą pamiršusi atsivežti vieną svarbų dalyką – užrašų knygelę, kuri davė pradžią šios kulinarijos knygos atsiradimui. B.Nicholson pasakojo, kad grįždama į Londoną po pirmos knygos „Beatos virtuvė“ pristatymo lėktuve į užrašų knygutę surašė būsimos knygos planą.

Ketvirtadienį dar keliuose knygos pristatymo vakaruose dalyvausianti Beata prisipažįsta, kad jau yra minčių ir apie trečią knygą: autorės pusseserės vyras pasiūlė pamėginti sukurti patiekalų vaikams knygą. Tačiau B.Nicholson šį kartą neskuba.

„Praėjusiais metais buvo ruošiama pirmoji knyga, o šie metai buvo skirti antrajai. Šie metai man buvo labai intensyvūs: turėjau sugeneruoti, sukurti, pagaminti ir parašyti tikrai daug receptų. Šiuo metu noriu, kad viskas susigulėtų. Sausio mėnesį pradėsiu lankyti kulinarijos mokslus, noriu truputėlį įsigilinti, suprasti, sužinoti daugiau, kad galėčiau pasiruošti ir turėti ką įdėti į trečią knygą. Manau, trečia knyga bus, bet ne kitais metais“, – šypsojosi kulinarijos knygų autorė.

Susitikimo su gerbėjais metu B.Nicholson pristatė ir dar vieną savo įgyvendintą idėją – šeimos kalendorių, kuris netrukus turėtų atsirasti knygynuose. Į dvylika dalių pagal mėnesius suskirstytame kalendoriuje šeimos nariai gali patogiai susirašyti savo planus ir rasti 12 skirtingų keksiukų receptų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius