-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtingi, gražūs, bet kodėl nevedę?

Ne visi gražūs, talentingi ir pasiturintys stipriosios lyties atstovai ryžtasi sukurti šeimą. Šalia tokių neįsipareigojusių vyrukų visuomet sukiojasi mergina, tačiau apie vestuves jie nė nekalba. Įdomu, kodėl tokie „brangakmeniai“ nesiryžta žengti prie altoriaus?
Aras Vėberis
Aras Vėberis / Gretos Skaraitienės nuotr.
Viganto Ovadnevo nuotr./Egmontas Bžeskas
Viganto Ovadnevo nuotr./Egmontas Bžeskas

Egmontas Bžeskas (36) nebesikrato santuokos

Laikas tiksi, o kaip nesituokia populiarus prodiuseris Egmontas Bžeskas, taip nesituokia. Kodėl? Gal dėl užsiimamos veiklos jis negali rasti tos vienintelės ir prisiekti jai amžiną meilę?
Prodiuseris sako, kad jo požiūris į santuoką po truputį keičiasi. „Anksčiau aš to bijodavau, kratydavausi pamatęs vežimėlį, vestuvinį žiedą. Dabar yra priešingai – noriu žmonos, vaiko. Reikia tiesiog surasti tą vienintelę! Aš jos ir ieškau. Tikrai žinau, jog E. Bžeskas bus ištikimas vyras. Kad ir kaip juokingai skambėtų  – aš jau išsilaksčiau. Jeigu užmausiu vestuvinį žiedą, tai ir mylėsiu“, – įsitikinęs Egmontas.

Aras Vėberis (39) populiarus ne vieną dešimtmetį


Buvęs garsus muzikantas, o dabar socialinio tinklalapio frype.lt vadovas Aras puikiai žino, ką reiškia maudytis merginų dėmesio spinduliuose. Ne vieną dešimtmetį šis vyras vis dar geidžiamas įvairaus amžiaus dailiosios lyties atstovių. Ir visai nesvarbu, kad jis buvo du kartus vedęs.
Anksčiau Aras paneles traukdavo dėl to, jog buvo populiarus muzikantas, o dabar – kad yra klestintis viengungis verslininkas.
Tiesa, A. Vėberis, paklaustas, ar dailūs, turtingi ir nevedę vyrai, jo nuomone, bet kurią moterį gali padaryti laimingą, su šypsena veide atsako: „Manau, didžioji dalis tų geidžiamų, dailių, turtingų ir nevedusių vyrų nesijaučia laimingi. Tad vargu ar jie moteriai gali suteikti laimės... Kalbu remdamasis savo patirtimi ir pažįstamų žmonių gyvenimo pavyzdžiais.“

 

Viganto Ovadnevo nuotr./Egidijus Dragūnas-Selas
Viganto Ovadnevo nuotr./Egidijus Dragūnas-Selas

Egidijus Dragūnas–„selas“ (33) specialiai vengia vestuvių?

Bene žymiausias šalies viengungis yra grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas. Kristaus amžiaus sulaukęs šlove besimėgaujantis atlikėjas turi ir pinigų, ir nekilnojamo turto Bulgarijoje... Vyro pašonėje nėra tik žmonos. O gal jam jos visai nereikia? Gal Egidijus specialiai nori ilgai būti geidžiamas?
Ne paslaptis, kad populiarus muzikantas nė sykio nevedė, nors su buvusia drauge Simona turi bendrą vaiką. Neseniai žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, esą nutrūko jo ir ilgametės mylimosios Eleonoros santykiai. Beje, prieš jausmų griūtį žurnalui „Privatu!“ E. Dragūnas išsakė nuomonę  apie jungtuves: „Mes ir be jų labai harmoningai gyvename. Abu žiūrime viena kryptimi. Myliu Eleonorą už tai, kad ji gera man, gera mano sūnui.“

Viganto Ovadnevo nuotr./Paulius Sinkevičius
Viganto Ovadnevo nuotr./Paulius Sinkevičius

Paulius Sinkevičius (26): geidžiamiausias Suvalkijoje

Marijampolėje jau seniai kalbama, jog geidžiamiausias šio miesto viengungis yra televizijos projekte „Muzikos akademija“ išgarsėjęs suvalkietis Paulius Sinkevičius. Kad tai ne iš piršto laužtos kalbos, patvirtino ir vaikino prodiuserė Laima Lapkauskaitė (48). „Dėl Pauliaus Marijampolėje merginos kraustosi iš proto! Jos sekioja jam iš paskos, kibina... Nesistebiu, nes jis gerai atrodo, kilęs iš turtingos šeimos ir dar nevedęs“, – ponia Laima.
Paulius kalbas apie santuoką kol kas veja tolyn. „Žinoma, man malonus merginų ir moterų dėmesys, tačiau esu be galo išrankus. Beje, man priimtiniau, kai aš siekiu panelės dėmesio, o ne jos mane kabina. Mano vestuvės bus ne greičiau nei po penkerių metų, nes dar noriu pasidžiaugti gyvenimu, padūkti su merginomis“,  – atvirauja Paulius.

Viganto Ovadnevo nuotr./Marius Gelažnikas
Viganto Ovadnevo nuotr./Marius Gelažnikas

Marius Gelažnikas (40): traukia raumenys ar turtai?

Į populiarių viengungių gretas negalima neįtraukti vakarėlių liūto ir bene raumeningiausio verslininko Mariaus Gelažniko. Moterims patinka šis atletiško kūno sudėjimo turtingas ir nevedęs vyras. Įdomu, kas labiau vilioja dailiosios lyties atstoves – Mariaus pinigai ar raumenys?
Pats verslininkas šia tema nenori kalbėti. Kelis kartus bandėme su juo susisiekti, tačiau M. Gelažnikas tik nemandagiai atšauna, kad su žurnalistais nebendrauja ir nenori duoti interviu. Turbūt Mariaus noras išlikti paslaptingam yra viena iš esminių priežasčių, kodėl moterys jį dievina...

Moterų komentarai

Butauto Barausko nuotr./Lavija Šurnaitė
Butauto Barausko nuotr./Lavija Šurnaitė

Lavija Šurnaitė-Kairienė (30): to nepakanka!

Žurnalistė ir laidų vedėja Lavija Šurnaitė–Kairienė įsitikinusi, kad laimės trokštančiam vyrui nepakanka būti tik dailiam, turtingam ir nevedusiam. „Nemanau, jog laimei to užtenka. Maža to, žmogus negali iš anksto žinoti, ko jam reikia (grožio, pinigų ar dar ko nors...), kad būtų laimingas. Manau, tai per mažas „komplektas“, dėl kurio moteris gali pasijusti laiminga. Kita vertus, kiekviena moteris skirtinga...“ – šypteli pašnekovė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Natalija Zvonkė
Viganto Ovadnevo nuotr./Natalija Zvonkė

Natalija Zvonkė (26): kažkas čia ne taip...

Grupės YVA lyderė Natalija Zvonkė mano, kad dailūs, turtingi ir nevedę vyrai nesimėto. „Jeigu vyrui yra 35 metai ir jis dar nevedęs, kyla klausimas, kodėl dar neturi žmonos? Matyt, kažkas yra blogai. Visai kitaip, jei tas dailus, turtingas vyras – jaunas. Taigi į medžioklę išėjusioms barakudoms jis gali tapti sėkmingu laimikiu“, – mano Natalija.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius