Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV eteryje užsikvatojusi Živilė Kropaitė pati ketina nueiti kilometrą atbulomis: „Prašysiu mokymų“

Žurnalistė Živilė Kropaitė sako niekada nepamiršianti žygeivės Sandros Valančauskaitės pavardės. O kartu ir prieš mėnesį nufilmuotos laidos „Labas rytas, Lietuva“, kurioje apžvelgdama spaudą ji prapliupo nevaldomu juoku.
Živilė Kropaitė
Živilė Kropaitė / Linos Fisheye nuotr. ir laidos stop kadras

Tuomet Živilė skaitydama pranešimą apie įspūdingus 55 kilometrus atbulomis nuėjusią moterį-rekordininkę tiesioginiame eteryje ėmė kvatotis. Socialiniuose tinkluose pastarosiomis dienomis lyg viralas sklido šis laidos fragmentas.

15min pasiteiravo, kas gi taip prajuokino Živilę – ar pats faktas, ar viename interviu S.Valančauskaitės išsakytas komentaras, kad nueiti tokį atstumą nebuvo lengva, tačiau galiausiai – kojos priprato.

TAIP PAT SKAITYKITE: TV laidoje juoku pratrūkusi Živilė Kropaitė tapo feisbuko sensacija: žiūrėkite vaizdo įrašą – juoksitės kartu

„Mane prajuokino ne faktas, o tai, kad kai pradėjau ieškoti paaiškinimo, kodėl tas rekordas yra prasmingas, kaip tik pataikiau perskaityti tą paragrafą, kuriame parašyta, kuo tas ėjimas atbulomis iš tikrųjų yra nelabai įdomus dalykas.

VIDEO: LRT - Klaipėdietė pasiekė neįprastą rekordą. (english - subtitles)

Pasak jos, susijuokti privertė ir dar vienas svarbus veiksnys – kolega Richardas Jonaitis. „Nuo pat pradžių jaučiau, kad jam visa tai juokinga. Richardas turi nuostabų humoro jausmą, o mūsų humoro jausmas labai sutampa. Jau jaučiau įkrovą, kad čia tuoj tuoj bus juokinga.

Kaip tik tuo metu pataikiau perskaityti tai, kad eiti buvo nuobodu, kad einant atbulomis dirba kiti raumenys ir šiaip kaip viskas čia blogai.

Vytenio Radžiūno nuotr./Živilė Kropaitė
Vytenio Radžiūno nuotr./Živilė Kropaitė

Tada dar prisiminiau, kad dar ruošdamasi laidai tekste skaičiau, kad nepaisant visko – priprantama. Supratau, kad tuoj skaitysiu apie tai, kad viskas gerai. Toks absurdas išėjo, visos tos emocijos susidėjo ir pratrūkau“, – kalbėjo ji.

Ar tai pirmas kartas, kai Živilei teko sunkiai tvardyti emocijas? „Radijuje (radijuje Živilė dirba jau apie 7-erius metus, – red.) yra sykį taip nutikę. Tai nebuvo kokia nors įžeidžianti ar rimta tema, todėl per daug neišgyvenau. Bet radijo klausytojas tada parašė laišką, mandagiai jam atrašėm. Šįkart nebuvo jokio pasipiktinimo. Net atvirkščiai – daugelis pasijuokė kartu su mumis“, – pasakojo Živilė.

Pasak jos, nereiktų šios situacijos vertinti pernelyg rimtai. Esą juokas yra kasdienių situacijų dalis, todėl nieko baisaus kartais imti ir šiek tiek pasijuokti.

Linos Fisheye nuotr./Živilė Kropaitė
Linos Fisheye nuotr./Živilė Kropaitė

„Man atrodo, kad mes apskritai per mažai juokaujam tiek gyvenime, tiek eteryje“, – sakė metus televizijoje dirbanti Živilė.

Žurnalistė džiaugiasi, kad šią nesurežisuotą situaciją daugelis priėmė su humoru. „Daug kas džiaugiasi, kad televizijoje yra to paprastumo ir laisvumo. Aš pati vertinti negaliu. Džiaugiuosi, kad tą juoko priepuolį pavyko suvaldyti, o Richardas išvedė mus į kitą laidos etapą“, – kalbėjo ji.

Po laidos ji dar kurį laiką sako negalėjusi rimtai bendrauti su Richardu, vos pažiūrėję vienas į kitą jiedu prapliupdavo juokais. „Juokėsi visi, ir garsistai, ir operatoriai, visi“, – prisiminė ji.

Tiesa, nuslūgus emocijoms Živilė nuoširdžiai atsiprašė žygeivės Sandros. „Kažkas pažymėjo ją feisbuke, aš atsiprašiau, o ji pati pasijuokė, sakė, kad visai nepyksta. Man net mano močiutė skambino, sako, gal čia nereikėjo juoktis. Nereikėjo gal, bet o ką dabar padarysi“, – kalbėjo žurnalistė.

Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Živilė Kropaitė
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Bernadeta Lukošiūtė ir Živilė Kropaitė

Ji, sako, ir pati esanti linksmų plaučių, tačiau dar labiau mėgsta, kai juokauja kiti. „Mėgstu gerą humorą, o tokią šaltą lapkričio dieną šypsenos niekam nekenkia. Ar juoktumėmės iš savęs, ar iš kitų“, – linksmai kalbėjo Živilė besistebėdama, kad po šio įrašo išviešinimo ji jaučiasi populiaresnės nei bet kada anksčiau.

Ar po šios laidos jai pačiai nekilo noras išbandyti ėjimo atbulomis? „Manau, tikrai pabandysiu. Paskambinsiu Sandrai ir paprašysiu, kad ji mane pamokytų. Pasiimsiu Richardą ir mes nors vieną kilometrą atbulomis nueisime“, – kalbėjo pašnekovė.

Živilė prisiminė ir vieną komišką Richardo komentarą, kai šis pajuokavo, kad greičiausiai netrukus sulauksime ir kokio nors, pavyzdžiui, plaukimo asfaltu rekordo. „Jei tokį kas surengtų, mudu su Richardu mielai dalyvausime, o paskui ir nuotaikingą spaudos apžvalgą surengsim“, – pasakojo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: TV laidoje juoku pratrūkusi Živilė Kropaitė tapo feisbuko sensacija: žiūrėkite video – juoksitės kartu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius