-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

TV3 rengiamus „Chorų karus“ M.Vitulskis iškeitė į generolo vietą naujame LNK projekte

Pirmadienį Kauno miesto savivaldybėje pristatęs antrą sezoną TV3 kanalu vyksiantį televizijos projektą „Chorų karai“ kaunietis dainininkas Merūnas Vitulskis nusprendė jame nebedalyvauti.
Merūnas Vitulskis
Merūnas Vitulskis / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Prieš kelias dienas savivaldybėje susirinkusiems žurnalistams M.Vitulskis tvirtino, kad vos gavęs pasiūlymą iš projektą kuriančios prodiuserių kompanijos „Just TV“ sutiko vadovauti naujai renkamam Kauno chorui. Po Naujųjų metų prasidėsiantis projektas, kaip ir pernai, bus rodomas per televiziją TV3.

Tačiau nuo spaudos konferencijos praėjus vos dienai atlikėjas netikėtai pakeitė savo nuomonę ir TV3 iškeitė į LNK: sukirto rankomis su kito miestų varžytuves rengiančio projekto autoriais.

Kauną aš myliu – apie tai nemelavau anksčiau, nemeluoju ir dabar. Savo miesto garbę vis tiek ginsiu. Tik kitame TV projekte, – sakė „Chorų karus“ į kitoje televizijoje rengiamą projektą iškeitęs M.Vitulskis.

„Savo miesto garbę vis tiek ginsiu, tik kitame TV projekte. Per LNK bus rodomas projektas „Geriausias miestas“, kuriame aš būsiu vienas iš Kauno atstovų, generolas, pristatantis miestą – kaip talentingų muzikantų, atlikėjų ir kolektyvų kalvę“, – 15min.lt sakė M.Vitulskis.

Pasak projekto „Chorų karai“ prodiuserės Neringos Kavaliauskienės, M.Vitulskis apgavo ne tik juos, projekto kūrėjus, bet ir savo gerbėjus. „Tai nemaloni žinia, kurios jis nesugebėjo pranešti tiesiai. Parašė SMS. Nesuprantu tokio poelgio. Tačiau priežastis tegul paaiškina jis pats, jei išdrįs viską tiesiai pasakyti.“

Projekto autoriai neabejojo, kad negarbingai pasielgti M.Vitulskį paskatino konkurentų pasiūlytas didesnis honoraras.

Tuo metu pats atlikėjas aiškina, kad apsisprendimą nulėmė ne tik pinigai. „Iš „Chorų karų“ rengėjų ir TV3 nuolat jaučiau spaudimą greičiau apie savo dalyvavimą projekte pranešti žiniasklaidai. Nors iki galo nebuvo nieko aptarta... Pavyzdžiui, apie spaudos konferenciją Kauno savivaldybėje sužinojau likus 20 minučių iki jos. Nebuvome iki galo aptarę mano dalyvavimo sąlygų. Tuo pasinaudojo LNK: pasiūlė ne tik geresnį honorarą, todėl sutikau. Kaip sakoma, jie užbėgo už akių TV3“, – pasakojo „Chorų karus“ į kitoje televizijoje rengiamą projektą iškeitęs kaunietis.

Leis išrinkti patiems kauniečiams

Projekto „Chorų karai“ rengėjai nusprendė, lad kandidatą į M.Vitulskio vietą ieškoti galėtų padėti kauniečiai. Netrukus TV3 interneto svetainėje atsiras balsavimo anketa su kandidatais į renkamo Kauno choro vadovo vietą. Vienas balsavimo laukelis liks nepažymėtas – savo kandidatą, neradę mėgstamo išvardytųjų sąraše, galės įrašyti kauniečiai.

Balsavimas už pasiūlytus kandidatus į Kauno choro vadovo vietą prasidės lapkričio 20 dieną. Balsuoti kauniečiai galės iki gruodžio 1 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius