Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Siegel atkirto Vaiko teises iškvietusiam L.Suodaičiui: „Atsakingai rinkitės, nuo ko vaikus gimdyti“

Kelioms dienoms aprimę vieši Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio konfliktai socialiniuose tinkluose trečiadienį įsiplieskė ir vėl. Pradžią pykčiui davė V.Siegel darbinė kelionė į Valensiją ir sprendimas sūnų palikti su močiute ir auklėmis, kas visai nepatiko L.Suodaičiui – šis nebegalėjo susitikti su berniuku. Pasipiktinęs vyras instagrame pranešė, kad vėl kreipėsi į Vaiko teises, o netrukus į jo pasisakymus sureagavo ir ligos patale atsidūrusi V.Siegel.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel / Soc.tinklų nuotr.

Laurynas Suodaitis trečiadienį kreipėsi į instragramo sekėjus ir papasakojo apie trikdžius planuojant susitikimą su sūnumi. Jis atskleidė, kad dėl to vėl kreipėsi į Vaiko teises.

„Šiandien, kaip tyčia, Laurynukui aštuoni mėnesiai, tai mums buvo popietė suplanuota ir spėkit: devintą ryto gaunu laišką, kad naktį sukilusi temperatūra. <....> Užklausėm, kaip sveikata, tai nuo 9 ryto jokio atsakymo nėra“, – kalbėjo jis.

Netrukus po L.Suodaičio pasisakymų instragrame Valensijoje viešinti ir ten sunegalavusi Viktorija Siegel davė jam atsaką.

„Su šeimos gydytoja šiandien kalbėjau, kad man gal jau nervinis išsekimas ir dėl to stipriai pakirto skrandžio virusas ar bakterija. Neatmetu galimybės, kad man čia streso pasekmė. Kaip čia nestresuosi, kai šiandien vėl mačiau pono išstojimus. Vėl bus Vaiko teisės kviečiamos už tai, kad palikau vaiką su močiute ir kad jam naktį pakilo temperatūra, ko gero, dėl dygstančių dantukų.

Jau ko, bet negaliu kontroliuoti, ar vaikui pakyla temperatūra, ar ne. Tokių antgamtiškų jėgų, deja, aš neturiu. Kaip ponas sako „labai atsakingai rinkitės partnerius, su kuo vaikus daryti“, tai va, merginos, noriu jums pasakyti, kad labai atsakingai rinkitės partnerius, nuo ko vaikus gimdyti, nes po to toks teroras iš vyro pusės. Iki gero gali neprivesti. Mano nervai ištampyti iki galo, kartais atrodo, nes šiandien paklausiau, kad dėl to, jog vaikui pakilo temperatūra, bus Vaiko teisės kviečiamos. Galvoju – nu wow.

Šiaip juokinga, kai pats su manim skraidė į tas prabangias keliones ir palikdavo mūsų sūnų tai pačiai mano mamytei, toms pačioms auklėms, tai viskas buvo tvarkoj, bet dabar jau reikia Vaiko teisėms pranešti.

Baisiausia tai, kad man dabar bus panika visuomet, kai vaikas pasijaus negerai, nes žinosiu, kad bus kviečiamos Vaiko teisės. Košmaras. Galiu pasakyti, kad čia yra ne vyras, o gyvulys,“ – dalijosi verslininkė.

Viktorija sukritikavo sutuoktinį, ironiškai prakalbusį apie žiniasklaidoje pasirodžiusius straipsnius apie jos sveikatos problemos. Ji akcentavo, kad nevalia šaipytis iš tokių dalykų, mat net ir sirgdama ji dirbo, kadangi jai reikia išlaikyti vaikus ir save.

„Bus jau beveik du mėnesiai, o vyriškis nė cento nepervedė man ir neprisidėjo prie vaiko. Viskas kainuoja. Man nė karto nebuvo pasiūlyta, gal mamai reikia kažkokios sumos prie vaiko išlaikymo, bet Vaiko teisėms pats pirmas sugeba skambinti. Tai ką, lauksim. Košmaras. Kokius kartais žmones per aklą meilę prisileidžiam. Bus labai skaudi pamoka man visam gyvenimui“, – sakė V.Siegel-Suodaitė.

Socialinių tinklų nuotr./Viktorija Siegel
Socialinių tinklų nuotr./Viktorija Siegel

Neilgai trukus instagrame vėl pasisakė L.Suodaitis.

„Žinot, kas labai gerai nuo nervų padeda – areštinės ir savo sūnaus nematyti nuo aštuonių mėnesių. Siūlau išbandyti, puikiai padeda. Žmonės linkę sureikšminti savo visokias keliones. Niekam jos neįdomios. Kalba eina apie aštuonių mėnesių sūnų, kuris kažkam tose kelionėse esant, gyvena su devintu vandeniu nuo kisieliaus. Tai va, iki galo, kaip ten sako.“

Jis pridūrė, kad labai džiaugiasi, jog instagramas padeda greičiau sureaguoti į teisininkų laiškus. „Dieną taip ir nėjo atsakyti, kuo vaikas serga, kas, kokius simptomus nustatė, o dabar štai, per 10 minučių klausimą išsprendė. Reiks turbūt teisininkams pasiūlyti tokias priemones, daug geriau veikia negu raštai. Kaip galima taip gerai skaityti tarp eilučių, bet taip nemokėti skaityti eilučių. Gal reiktų nuo jų pradėti“, – ironizavo jis.

L.Suodaitis užsiminė ir apie pinigus – anot sutuoktinės, jis finansiškai visiškai neprisideda prie vaiko priežiūros. „Jam pas mane nieko netrūksta. Šnekėti negalime, tai čia pasiūlysiu – gal tą visą kostiumų spintą, kur pasiliko, tegu išparduoda, kineziterapeutai abonementas trejų metų išeis“, – juokėsi verslininkas.

Socialinių tinklų nuotr./Laurynas Suodaitis
Socialinių tinklų nuotr./Laurynas Suodaitis

Žmonės.lt primena, kad Valensijoje viešinti Viktorija Siegel buvo susiplanavusi susitikti su ne vienu svarbiu žmogumi, tačiau jos planus pakoregavo netikėtai pablogėjusi sveikata. Savo sekėjams instagrame moteris pasakojo, jog greičiausiai apsinuodijo maistu.

Šia patirtimi Viktorija sutiko pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

„Atrodo, tuoj apalpsiu, tikrai apsinuodijau, net kaulus laužo, o dar tik įpusėjo darbo diena“, – rašė V.Siegel socialiniuose tinkluose.

Viktorija Siegel tikino, jog ją pykina net nuo vandens, kolegės nuskubėjo nupirkti vaistų, kuriuos rekomendavo pažįstami.

„Įvairiausių vaistukų nupirko kolegės, elektrolitų, maistas į lovą. Tikiuosi, labai greitai atsigausiu, nes atvažiavau nesismaginti“, – sakė ji.

Galiausiai vieną susitikimą Viktorijai teko atšaukti, nes jos sveikata neleido nė pajudėti.

„Jei būnu apsinuodijusi, man jėgų – lygiai nulis“, – liūdesio kupinomis akimis kalbėjo V.Siegel.

Vis dėlto sveikatai dar labiau pablogėjus, moteris iškvietė greitąją pagalbą.

„Kas minutę situacija prastėjo, vaistai nė kiek nesuveikia. Iškvietėm greitąją. Susišnekėti gaunasi tik per vertimo programėlę, nes greitosios pagalbos darbuotojas net angliškai nešneka, nieko nesupranta. Tikiuosi, pastatys ligoninėje lašelinę ir bent kažkiek pagerės“, – dalijosi Viktorija.

Instagram nuotr./Viktorija Siegel
Instagram nuotr./Viktorija Siegel

Po kurio laiko verslininkė rašė, jog atrodė, kad lašelinės pagerino situaciją, tačiau naktį sveikata vėl sušlubavo:

„Naktį prasidėjo pats linksmumas, vėmimas kas 10-15 min., kuris tęsiasi iki dabar... Kraują paėmė, nieko nerado, nesuprantu, kas man gali būti...“

Instagram nuotr./Viktorijai Siegel statė lašelinę
Instagram nuotr./Viktorijai Siegel statė lašelinę
Instagram nuotr./Viktorija Siegel
Instagram nuotr./Viktorija Siegel

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius