Vaida Poderytė po pertraukos ėmėsi modelio darbo ir svarsto galimybę prisijungti prie sužadėtinio Rolando Skaisgirio kolektyvo

Vos prieš tris mėnesius sūnaus Ato susilaukusi prodiuserio Rolando Skaisgirio (42) sužadėtinė Vaida Poderytė (22) jau dega noru kibti į darbus. Moteris ne tik augina mažylį, studijuoja Vilniaus universiteto Užsienio kalbų institute, vėl ėmėsi modelio darbo, bet ir ketina imtis viešųjų ryšių projektų.
Vaida Poderytė
Vaida Poderytė / Eivydo Timinsko nuotr.

Portalui Žmonės.lt Vaida teigė svarstanti galimybę išbandyti viešųjų ryšių sritį ir pavaduoti po kelių mėnesių į motinystės atostogas išeisiančią R.Skaisgirio komandos viešųjų ryšių vadovę Jurgą Klimaitę-Riebling.

Prodiuserinės kompanijos „Videometra“ viešųjų ryšių skyriui vadovaujanti Jurga patikino, kad kompanija neatmeta šios galimybės. Tačiau pridūrė, kad nežino, kada tiksliai šis pokytis įvyks, nes tai priklauso nuo šiuo metu studijose skendinčios jaunos mamos V.Poderytės užimtumo.

„Mes svarstėme Vaidos atėjimą į įmonės viešųjų ryšių skyrių, esame aptarę  bendradarbiavimo planą. Tačiau kol kas dar laukiame, kol ji susiderins savo užimtumo grafikus ir duos galutinį atsakymą. V.Poderytė yra energinga, sumani, raštinga, turi gerų idėjų. Tokių žmonių komandoje visada reikia“, – portalui Žmonės.lt sakė J.Klimaitė-Riebling.

Kol kas V. Poderytė ne tik studijuoja. Moteris po trijų mėnesių pertraukos ėmėsi modelio darbo. Ketvirtadienio popietę ji su savo „Facebook“ draugais pasidalino keliomis nuotraukomis iš visai neseniai vyksios fotosesijos.

„Fotosesija įvyko mano geram pažįstamam fotografui Eivydui Timinskui sumanius patikrinti, ar po šios ilgos pertraukėlės neparadau sugebėjimų pozuoti. Galvojome apie kažką subtilaus, moteriško, seksualaus... tad pasirinkome „Amoralle“ apdarus ir per pora valandų įvyko štai tokia fotosesija. Galiausiai, peržiūrėję nuotaukas, supratom, jog modelių, kaip ir muitininkų, – buvusių nebūna“, – portalui Žmonės.lt pasakojo tobulų formų nepraradusi jauna mama.

V.Poderytė patikino, kad labiausiai ji trokšta imtis ne modelio darbo, o žurnalistikos. „Netrukus laukia dar keli darbai pozuojant, o labiausiai tikiuosi kuo greičiau sėkmingai sugrįžti į žurnalistės amplua“, – sakė portalui Žmonės.lt V.Poderytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius