-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vaida Skaisgirė išskirtinėje fotosesijoje sužibėjo ir kukliame, ir seksualiame amplua

Stilistas, prekės ženklo „ŠaŠa“ įkūrėjas Joringis Šatas, vizažo meistrė, makiažo studijos „Carolina make up“ Kaune vadovė Sandra Svirčinskaitė ir fotografė Lina Kasper surengė neeilinę fotosesiją. Pasitelkdami įvairius makiažus, šukuosenas ir drabužius jie įrodė, kad moteris, turėdama fantazijos, kas kartą gali atrodyti visiškai skirtingai. Modeliu tapo Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Linos Kasper nuotr.

Kaune vykusioje fotosesijoje naujo TV3 realybės šou „2 barai“ vedėjai V.Skaisgirei buvo sukurti penki itin skirtingi įvaizdžiai.

Fotosesijos stilistas J.Šatas teigia, jog norint sukurti skirtingus įvaizdžius pakanka turėti lakią fantaziją ir išlavintą suvokimą apie stilių.

„Trapumas, persipynęs su seksualumu. Išdidi elegancija, koja kojon žengianti su žaismingumu ir vėjavaikiškumu. Besiveržiantis jaunatviškumas, nokautuojantis kiekvieną. Ir vis tai telpa vienoje asmenybėje“, – fotosesijoje sukurtus įvaizdžius apibūdina J.Šatas.

Linos Kasper nuotr./Vaida Skaisgirė
Linos Kasper nuotr./Vaida Skaisgirė

„Dažna moteris prisijaukina vieną įvaizdį ir net nepagalvoja, kaip puikiai ji galėtų atrodyti visai kitame amplua. O keistis juk taip smagu! Šioje fotosesijoje kartu su Sandra Vaidai sukūrėme kelis skirtingus įvaizdžius – nuo paprasto bei kuklaus iki seksualaus ir viliojančio. Būkite visokios. Nebijokite būti savimi!“, – teigia Joringis.

Jaunasis stilistas moterims pataria nebijoti eksperimentuoti, derinti iš pažiūros tarpusavy ne visai derančias aprangos detales – pavyzdžiui, sportinius batelius ir elegantišką klostuotą sijoną. Joringis taip pat mano, jog kuriant kasdieninį įvaizdį pirmiausiai reiktų galvoti apie patogumą.

Linos Kasper nuotr./Vaida Skaisgirė
Linos Kasper nuotr./Vaida Skaisgirė
Linos Kasper nuotr./Vaida Skaisgirė
Linos Kasper nuotr./Vaida Skaisgirė

„Džiaugiuosi, jog nūdienos mados tendencijos sufleruoja, kad stilinga ir graži moteris jaučiasi tada, kai jai patogu. Ir gražiausią aprangos derinį gali sugadinti nuovargio nuo nepatogios avalynės ar drabužių iškreiptas moters veidas“, – pasakoja stilistas.

Įvaizdžio meistrai J.Šatas ir S.Svirčinskaitė bei fotografė Lina Kasper kviečia pasižvalgyti po nuotrauką galeriją ir savo akimis įsitikinti, jog pasitelkus makiažo ir stiliaus magiją kiekviena moteris gali atrodyti itin skirtingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius