Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidotas Martinaitis ir Asta Baukutė komedijoje „Valentinas už 2rų“ įkūnijo tradicinę lietuvišką porą

Penkios poros, penkios istorijos ir vėl meilės ieškantis Valentinas – jau vasario 7 dieną Lietuvos kino teatrus pasieksiančioje komedijoje „Valentinas už 2rų“. Naujajame filmų „Valentinas Vienas“ bei „Kaip pavogti žmoną“ kūrėjų filme žiūrovai išvys daugybę pažįstamų aktorių. Du jų – Asta Baukutė ir Vaidotas Martinaitis virto tikra lietuviška pora.
Vaidotas Martinaitis ir Asta Baukutė
Komedijos „Valentinas už 2rų“ kadrai / Justinos Ragauskaitės-Grybauskienės nuotr.

Kaip apibūdino vienas komedijos scenarijaus autorių Jonas Banys, A.Baukutės ir V.Martinaičio porai geriausiai tinka šie žodžiai: „Kad meilė nenuvystų, ją reikia nuolat laistyti ir tręšti. Kaip morkas.“

Tradicines vertybes puoselėjanti pora drauge su kitais personažais įsisuka į jausmų ir nesusipratimų sūkurį. Kaip teigė pats V.Martinaitis, juostoje „Valentinas už 2rų“ jo ir A.Baukutės duetas tapo atvaizdu to, kaip gyvena daugelis žmonių mūsų šalyje. „Kūrėme tokią porą, kokių, mano manymu, yra dauguma. Norėjome, kad žiūrovas pasijustų tarsi žiūrėdamas pro rakto skylutę į savo ar savo pažįstamų santykius. Visa mūsų poros drama, o drauge ir komiškumas, atsiranda dėl nuolatinio lėkimo, bėgimo, dėl to, kad tiek vienas, tiek kitas užguiti rutinos užmiršta gyventi“, – sakė jis. Antrindama kolegai A.Baukutė teigė, kad lietuviai nuo Klaipėdos iki Varėnos pažins save jų poros paveiksle. „Juk kiekvienam būna situacijų, kai reikia sustoti, nusikeikti ir pradėti kažką daryti kitaip“, – svarstė ji.

Justinos Ragauskaitės-Grybauskienės nuotr./Vaidotas Matinaitis
Justinos Ragauskaitės-Grybauskienės nuotr./Vaidotas Matinaitis

Pasak V.Martinaičio, iš politinės arenos į aktorystę grįžusi A.Baukutė tapo puikia partnere. „Labai džiaugiuosi kad jį grįžo. Asta yra tikra profesionalė, tokia ji buvo, tokia ir yra. Tai nedingo, taip pat nesumažėjo ir didžiulis  temperamentingumas, tiesa, jis tapo lengviau suvaldomas. Dirbti su ja buvo ir yra gera. Labiausiai dėl to, kad Asta – partnerė, kuri girdi, o tai – didžiausia pagalba“, – negailėdamas komplimentų kalbėjo aktorius. Pati A.Baukutė prisipažino, kad jų pora – ne tik seniai pažįstami kolegos, bet ir draugai. „Galiu pasakyti taip – mes nevaidinome, tiesiog išgyvenome tokios, lietuviškos tradicinės poros jausmus“, – šypsodamasi pasakojo ji.

Vis sparčiau artėjant „Valentinas už 2rų“ premjerai, filmo komanda Lietuvos žiūrovus į kinus kviečia su nauja TV reklama, kurioje – dar daugiau karštų bei intymių scenų bei žvilgsnis į savuosius personažus persikūnijusius aktorius:

VIDEO: Filmo anonsas

Anksčiau publikai jau buvo pristatytas trumpas filmukas, kuriame pagrindinis dėmesys teko lietuviškame kine debiutuojančiam aktoriui ir dainininkui Vaidui Baumilai:

VIDEO: Filmo anonsas II

Artimiausiu metu ketinama pristatyti ir pilnos trukmės „Valentinas už 2rų“ anonsą. Pasak filmo prodiuserių Donato Ulvydo ir Žilvino Naujoko, nors naujojoje režisieriaus Evaldo Kubiliaus juostoje bus nevulgarios erotikos, pagrindinis dėmesys sutelktas daugiausia į žmonių tarpusavio santykius bei nuoširdumą. Istorija vėl pasisuks apie netikėtus ir lauktus Valentino nakties stebuklus, šilumos troškimą ir meilės atradimo džiaugsmą. Jautrų pasakojimą su pikantiškomis detalėmis Lietuvos žiūrovai kino teatruose išvysti galės jau nuo vasario 7 dienos.

Justinos Ragauskaitės-Grybauskienės nuotr./Asta Baukutė
Justinos Ragauskaitės-Grybauskienės nuotr./Asta Baukutė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius