Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarėlių be svaigalų idėja susižavėjęs Audrius Bružas: „Nesu abstinentas“

Šviežia, blaivia galva – taip sekmadienio naktį jausis naujojo vakarėlių ciklo „Fresh Party“ lankytojai. Šį šeštadienį vilniečius pirmąsyk kviečia renginys, kurio metu netrūks gyvos muzikos, gėrimų ir užkandžių, tačiau nebus nė lašo alkoholio, nebus rūkoma ar vartojama narkotinių medžiagų. Atėjusius koncertine programa nudžiugins grupės „Brassbastardz“ su soliste Daiva Starinskaite bei teatrališkas kolektyvas „Stipriai kitaip“.
Audrius Bružas
Audrius Bružas / V.Buivydės nuotr.
Temos: 1 Audrius Bružas

„Mano kolega Tomas Dapšauskas, su kuriuo šį renginį organizuojame, lankėsi Bulgarijoje. Ten vyko su joga susijęs renginys be alkoholio, cigarečių, narkotikų, vyko kūrybinės dirbtuvės. Jam grįžus pasikalbėjome ir kilo idėja daryti vakarėlį. Nesieti jo su joga ar kitais dalykais, tiesiog padaryti koncertą, pasilinksminimą su gyvom grupėmis ir be svaigalų“, – pasakojo vienas organizatorių aktorius Audrius Bružas.

Anot jo, nenorima pagrūmoti mėgstantiems išgerti ar rūkantiems. „Nenorime sakyti, kas gerai, o kas blogai. Norime suteikti progą ateiti į „tūsą“ ir linksmintis be svaigalų. Kiti nesuvokia linksmybių be alkoholio. Vakarėlio idėja – skatinti sąmoningumą ir suvokimą, paraginti išsivaduoti iš svaigalų „rutinos“, pamatyti kitokias linksmybes“, – sakė aktorius. Jo teigimu, palaikančių šią mintį jo bičiulių nemažai, tačiau vakaras nėra skirtas „prisikviesti žinomų žmonių, kurie atkreiptų dėmesį“. „Visa tai skirta tiems, kurie nori pabūti ten, kur išgėrę žmonės nesistumdo ar tiesiog pratę nesisvaiginti“, – sakė A.Bružas.

Jis prasitarė, kad anksčiau pačiam pasitaikydavo linksmintis „neblaivomis akimis“. „Dabar supratau, kad būnant blaiviam viskas geriau matosi ir įdomiau žiūrisi“, – šypsojosi jis.

Pasak aktoriaus, būsimas „Fresh Party“ nebus vienintelis toks renginys – jie planuojami rengti kiekvieną mėnesį su skirtingais žinomais Lietuvos atlikėjais ir grupėmis.

Aktorystės į renginių organizavimą nekeis

Paklaustas, ar renginių organizavimas – naujas karjeros posūkis, A.Bružas tikino, kad jo karjera susiusi su aktoryste ir improvizacijomis. „Improvizacija yra tai, kuo gyvenu. Taip pat dalyvauju televizijos projektuose. O čia man įdomi idėja, įdomus procesas ir įgyvendinimas. Mane užkrėtė. Nesu abstinentas. Nerūkau ir kitų svaigalų nevartoju, bet išgerti skanaus gyvo alaus neatsisakau“, – sakė aktorius. A.Bružo teigimu, įmanoma, kad vakarėlio be svaigalų idėja plėsis ir į kitus miestus, o artėjant vasarai galbūt net bus surengtas tokio pobūdžio festivalis.

Šeštadienį vyksiančio vakarėlio metu svečiai galės ragauti įvairiausius nealkoholinius kokteilius, girą, tikrą kinišką arbatą. Užkandžiaujanti mėgstančių lauks užkandėlės ir specialūs desertai.

Renginys vyks restorane „Green Hall“ (Upės g.21, Vilnius), sausio 15-ąją, 21 val. Bilieto kaina – 35 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius