Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valeikaitė: dukra turi tėtį, bet nereiškia, kad turime gyventi kartu

Mažutėlei žurnalistės, kino režisierės Jovitos Valeikaitės dukrelei Indijai Marijai tereikia praplėšti juodas riestas blakstienas, dirstelėti į pasaulį prisirpusio kaštono spalvos akimis ir į ją iškart tiesiasi bent kelios poros rankų.
Jovita Valeikaitė
Jovita Valeikaitė / Dienraščio L.T./ Martyno Vidzbelio nuotr.

Promočiučių, senelių ir, žinoma, mamos išmyluota mažoji gražuolė be perstojo šypsosi bedande burnele – ko gi verkti, jei aplink visi tokie laimingi? O tos laimės priežastis – ji pati, Indija Marija, rašo žurnalas „Žmonės“.

„Kodėl šiandien šalia mūsų nėra Moto? Indija turi nuostabų tėtį, kuris ją daug išmokys, parodys ir smagiai su ja pabendraus. Bet tai nereiškia, kad mes turime kartu gyventi. Jis – šalti čia ar aš būti svetima tenai... Žinau, jam be proto trūksta mergytės, ji jam labai svarbi. Nesame drauge, nes yra tokių akivaizdžių ženklų, kuriuos aš matau, o jis jaučia. Labai daug trukdžių. Ne iš mano pusės, iš jo... Ne, jis nevedęs ir nesėdi kalėjime. Tiesiog yra visokiausių detalių, kurios rodo, kad tai neturi įvykti. Esu dėkinga tam žmogui ne tik už laimingiausius metus, bet ir už teisę būti laisvai. Gyvenu savo gyvenimą ir negalvoju, kas bus rytoj. Šiandien – gerai. Taip gerai, kad negalvoju, jog rytoj gali būti kitaip“, – sako J.Valeikaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius