-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingos Valinskienės jubiliejinis turas: dainos iš širdies, sūpynės ore ir teletiltas su Marijonu

Jau daugiau nei dvidešimt metų, aksominio balso savininkė, aktorė, filmų įgarsintoja Inga Valinskienė savo ištikimiems gerbėjams dovanoja save ir iki širdies gelmių paliečiančią muziką. Žavingajai atlikėjai šie metai ypatingi – jai sukako 50 metų, o geriausia proga įteikti dovaną savo klausytojams – tai švęsti kartu su jais. Šis koncertas – žmonėms, išsiilgusiems gerų emocijų, puikios muzikos, klausant visuomet nuoširdžiai skambančio ir melodingo jubiliatės balso.

Kauno „Žalgirio“ arenoje šį sekmadienio vakarą laukiamiausiu jubiliejaus svečiu pasijuto net ir pats mažiausias klausytojas. Ingos laukia dar keturios didžiosios arenos: Vilniaus, Šiaulių ir Klaipėdos.

Arūnas Valinskas, paskatinęs aksominį balsą turinčią žmoną dainuoti didžiojoje scenoje, simboliškai stojo ir prie koncerto vedėjo vairo. „Čia atvirkščiai nei mėgsta sakyti Selas, bus mažai šviesos, mažai garso, bet nepaprastai daug širdies,“ – tvirtino jis.

Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka
Teodoro Biliūno / 15min nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka

Tik įžengus atlikėjai į didžiąją sceną, ji buvo palydėta garsiomis ovacijomis ir uždainavo gerai visiems žinomą kūrinį „Būk šalia“.

„Neatidėliokime į kreditą jausmų, o dovanokime juos šią akimirką. Pasakykime, kad vienas kitą dabar mylime,“ – tai taręs A.Valinskas stipriai apkabino žmoną ir ją pabučiavo.

Dainą „Kodėl“ kerinčio balso savininkė skyrė savo mamai bei visoms moterims. Atlikus šį kūrinį Inga gavo raudonų rožių iš pačio Ryčio Cicino, kuriam vedėjas nieko nelaukęs įteikė auksinį jubiliatės albumą.

Scenos kolega Marijonas Mikutavičius negalėjo atvykti ir pasveikinti I.Valinskienės su jubiliejumi dėl „X Faktoriaus“ filmavimo, todėl TV3 televizija tiesiogiai sujungė Kauno „Žalgirio“ areną su Marijonu, kuris ne tik pasveikino atlikėją, bet ir uždainavo kartu su ja kūrinį „Tu mano didžiausia žuvis“.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka

Koncerto metu Inga kalbėjosi su publika ir pasakojo dainų kūrimo istorijas. Pasak dainininkės, galbūt to nereikia žiūrovams, bet reikia jai pačiai, nes į kiekvieną koncertą ji žiūri kaip į pasimatymą, o ne šiaip padainavimą pagal dainų sąrašą.

Išgirdus pirmuosius dainos „Meilės muzika“ akordus, žiūrovai ne tik negailėjo ovacijų, bet ir uždainavo kartu su aksominio balso savininke.

„Ugnis ir Ledas“ – tai daina, kurios Inga Valinskienė niekada nedainuoja be savo bičiulio Edmundo Kučinsko, todėl šį ypatingą vakarą scenos bendražygis žengė į sceną kartu ir energija pulsuojančiu kūriniu užbūrė publiką.

„Po šio koncerto Ingutei linkiu neberūkyti, Arūnui nebegerti vyno ir kasryt savo žmonai ištarti: sušvitai manoj padangėj“, – iškart po šių žodžių scenos vilkas E.Kučinskas užtraukė savo dainą „Sušvitai manoj padangėj“.

Žalgirio arenoje taip pat nuskambėjo geriausios visų laikų dainos: „Dieviška žiema“, „Tu ugnis mano sieloj“, „Žvaigždė“, „Mūsų meilė – mūsų turtas“, „Už Jūrų marių“ ir daugelis kitų.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka

Koncerto metu gerbėjai sulaukė ir vakaro šeimininkės staigmenos. Atlikėja klausytojus nustebino kūriniais iš neseniai pasirodžiusio jos albumo „Nuodėmingi angelai“.

Šis albumas ne tik jubiliejinis, jis išskirtinis tuo, kad jame skamba tik lietuvių kūrėjų autorinės dainos. Kūriniams melodijas kūrė scenos kolegos, muzikantai: Virgilijus Butkevičius, Audrius Jonaitis, jauni kompozitoriai – Modestas Jukna ir Paulius Jasiūnas.

Neeilinio balso savininkę pasveikinti atvyko ir kiti scenos kolegos: Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Laura Remeikienė, Paulius Bagdanavičius, Viktoras Malinauskas, Modestas Jukna, Edmundas Kučinskas, Deivis, grupė DAR ir „Sare Roma“.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Ingos Valinskienės koncerto akimirka

Grupė „DAR“ atliko I.Valinskienės dainų „Dieviška žiema“, „Juk taip ateina meilė“, „Ugnis ir Ledas“, ir „Žvaigždė“ popuri. „DAR“ nariai kūrinius atliko pagal „Modern Talking“ stilių.

„Inga, tu esi Karalienė,“ – tarė „Sare Roma“ atlikėjas Ištvanas Kvikas ir su jubiliate sudainavo nuotaikingą dainą „Tie keliai“.

Scenoje akompanavo orkestras „Vilniaus Sinfonietta“ vadovaujamas charizmatiškojo dirigento Vytauto Lukočiaus ir gyvo garso grupė „Vairas“.

Koncerto įkarštyje nuskambėjo ir nuotaikingas kūrinys „Meilės medus“, kurį atlikėja atliko kartu su Deiviu.

Už vedėjo vairo stovintis A.Valinskas palinkėjo žmonai, kad jų saulė niekada nenusileistų ir su ja kartu sudainavo dainą „Saulė nusileido“.

VIDEO: Inga Valinskienė scenoje uždainavo su gerbėju

Dar vasarą 15min I.Valinskienė sakė, kad kiekvienais metais dėl koncertų apvažiuoja daugybę Lietuvos miestų ir džiaugiasi, kad visuomet sulaukia įvairaus amžiaus klausytojų: nuo senjorų iki vaikų. Jie kantriai klausosi viso koncerto dėl jų laukiamiausios dainos „Žvaigždė“. Būtent šiuo kūriniu I.Valinskienė ir užbaigė savo jubiliejinį koncertą.

Atsidėkodami savo mylimai atlikėjai, Kauniečiai bei miesto svečiai užtraukė „Ilgiausių metų“. Pasibaigus koncertui gerbėjai galėjo gauti atlikėjos autografą, o patys kantriausieji ir nusifotografuoti su ja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ingai Valinskienei 50-mečio proga Arūnas Valinskas skiria gražiausius žodžius: „Aš ją myliu“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius