Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vardinė Marko Palubenkos mobilioji programėlė – unikali Baltijos šalyse

Spalio mėnesio viduryje alternatyvios muzikos atlikėjas Markas Palubenka gerbėjus nudžiugins naujove – pirmąja Baltijos šalyse mobiliąja programėle, kurioje bus dedama visa su atlikėju sietina informacija. Tokia praktika jau kuris laikas taikoma Jungtinėse Amerikos Valstijose – bene populiariausia ten yra reperio Jay-Z vardinė programėlė.
Markas Palubenka
Markas Palubenka / Luko Balandžio nuotr.

„Mūsų tikslas – suteikti žmonėms galimybę greitai ir patogiai gauti visą jiems rūpimą informaciją apie atlikėją“, – portalui Žmonės.lt sakė M.Palubenka. Dainininkas pasakoja, jog programėlės vartotojai lengva ranka galės sužinoti koncertų datas, klausytis M.Palubenkos dainų, žaisti žaidimus. 

Programėlės kūrimas truko apie du mėnesius – per šį laiką generuotos idėjos, produktas tobulintas ir apipavidalintas. Kiek tiksliai kainuoja sukurti tokį dalyką, nei M.Palubenka, nei jo vadybininkas Anatolijus Chudoba nepanoro atskleisti.
Elektroninė aplikacija M.Palubenkos gerbėjams bus pristatyta jau spalio 14-ą dieną. Anot A.Chudabos, tai – viso muzikos verslo ateitis. 

„Tai tikrai yra ateitis. Visi muzikantai juda skaitmenizacijos link, Lietuvoje, o ir Baltijos šalyse, mes prilygstame pionieriams“, – portalui Žmonės.lt sakė vadybininkas. 

Vyras priminė reperio Jay-Z istoriją, kai jo programėlė su nauju albumu buvo nupirkta „Samsung“ telefonų – tada reperio muzikos nemokamai galėjo klausytis kiekvienas „Samsung“ turėtojas. „Manau, kad greitu metu ir Lietuvoje prasidės tokios inovacijos. Galėčiau spėti, kad pirmasis savo programėlę parduos SEL‘as arba „Foje“ – svarstė A.Chudoba. 

Asmeninio archyvo nuotr./Markas Palubenka
Asmeninio archyvo nuotr./Markas Palubenka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius