-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velykos Kaikarių šeimoje – ypatinga šventė

Plastikos chirurgas, naujojo LNK televizijos projekto „Misija – grožis“ vedlys Vygintas Kaikaris pasidalino savo šeimoje puoselėjamomis Šv. Velykų tradicijomis.
Kristina Kaikarienė ir jos katinėlis
Kristina Kaikarienė ir jos katinėlis. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaikarių šeimoje ši šventė kviečia džiaugtis ne tik nubudusia gamta ir saulėtu pavasariu, bet ir prisiminti religinę ir sakraliąją jos prasmę. Per kiekvienas Velykas jiedu su žmona, vestuvių ir įvairių renginių organizatore bei garsių dainininkų Rūtos Ščiogolevaitės, Vaidos Genytės, Aistės Pilvelytės, Vlado Kovaliovo vadybininke Kristina Kaikariene bei dukra skuba į Čekiškės miestelį – artimas šeimos draugas, Kaikarių atžalos krikšto tėvas yra šiame miestelyje esančios Švč.Trejybės bažnyčios klebonas.

Čekiškėje, klebono padedama, šeima ne tik mėgaujasi vienas kito draugija ir gardžiais patiekalais, bet ir gilinasi į autentiškąją, religinę šios šventės pusę. Šeima dalyvauja klebono laikomose mišiose ir meldžiasi už vieni kitus bei prašo Dievo, kad viltis, tikėjimas ir gerovė neapleistų ne tik jų šeimos, bet ir visos žmonijos.

Kaip žinia, grožis ir estetika Kaikarių gyvenime užima ypatingas pozicijas. Plastikos chirurgo šeimoje, ruošiant velykinius margučius, popkultūra yra nepageidaujama. Šeima pirmenybę teikia originalumui ir autentiškoms tradicijoms, perimtoms iš ankstesnių kartų, tad kiaušiniai marginami panaudojant įvairiausias, ką tik nubudusioje gamtoje aptiktas žoleles. K.Kaikarienė rūpinasi Velykų vaišėmis, kurioms vyras ir dukra negailėjo pagyrų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius