Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Viešumoje retai matoma Karolina Liukaitytė su mylimuoju Arnu Jurskiu atvyko į labdaros renginį

„Orų mergaitę“ Karoliną Liukaitytę pastaruoju metu viešuose renginiuose sutikti pavyksta retai – prieš pusantrų metų dukters Lukrecijos su mylimuoju Arnu susilaukusi moteris visą savo dėmesį skiria motinystei. Tačiau ketvirtadienio vakarą pora nusprendė ištrūkti – jie dalyvavo iškilmingoje labdaros vakarienėje ir aukcione, skirtame vėžiu sergantiems vaikams padėti.
Karolina Liukaitytė ir Arnas Jurskis
Karolina Liukaitytė ir Arnas Jurskis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Eiti į tokius renginius labiausiai mėgsta Arnas. Jis mūsų šeimos gerų darbų skleidėjas, tačiau paprastai apie tai garsiai kalbėti jis nemėgsta“, – juokėsi ji. Tačiau šįkart, prie Danijos prekybos rūmų surengtos iniciatyvos nusprendė prisijungti ir Karolina.

Karolinos manymu, tokių renginių niekada nebus per daug. Jei žmonės gali aukoti, skirti savo dėmesį ir pinigų kitiems, tai labai sveikintina iniciatyva. Karolina ne kartą yra užsiminusi labai mylinti vaikus, ji dalyvavo ne vienoje labdaringoje akcijoje. Nepaisant to, pati dažniausiai prisijungia prie labdaringų akcijų, kai surinktos lėšos skiriamos gyvūnams. „Kelis kartus esu nusvilusi su žmonėmis, todėl visą laiką, jei padėdavau, padėdavau gyvūnėlių prieglaudoms“, – Žmonės.lt pasakojo ji.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Karolina Liukaitytė ir Arnas Jurskis

Į „Kempinski“ viešbutyje vykusį renginį Karolina ir Arnas atvyko su draugais. „Gyvename ritmu darbas-namai-namai-darbas, todėl išeiti į viešumą mums savotiška šventė. O jei dar savo atėjimu galime padėti kitiems – kodėl ne?“ – retoriškai klausė ji.

Mažametę poros dukrą šiuo metu prižiūri Karolinos mama. Įprastai seneliams mergaitę jie palieka retai – tik tuomet, kai patys kur nors susiruošia kartu išeiti. „Auklės mums nereikia, vaiką prižiūrime pasikeisdami. Džiaugiuosi, kad turime žmonių, kuriais galime pasitikėti“, – apie savo ir Arno tėvus kalbėjo Karolina.

Kol dar nebuvo susilaukusi vaikelio, ji manė, kad būti mama tolygu būti namų šeimininke, tačiau šiandien ji sako nuomonę pakeitusi kardinaliai. „Nors daug laiko praleidžiu namuose, suprantu, kad laikas su savo vaiku yra daug prasmingesnis, nei dirbant kitiems žmonėms“, – juokėsi ji.

Iš pirmos santuokos 19 metų vyresnis Arnas turi tris vaikus.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Renginio akimirka

Prie labdaringos vakarienės organizavimo prisidėjo jos įkvepėjai – šefas Deivydas Praspaliauskas ir „Vilnius City Opera“ meno vadovė, režisierė Dalia Ibelhauptaitė. Čia taip pat dalyvavo jos vyras Dexteris Fletcheris.

Į renginį specialiai atvyko ir vakarienės garbės svečias, Europos sąjungos atstovybės Rusijoje vadovas Vygaudas Ušackas. Vakaro metu surinktos lėšos skiriamos Vilniaus universiteto Santariškių klinikos Vaikų onkohematologijos skyriui paremti. Bus perkamos medicininės lovos, kurių skyrius neturi, o tai labai pagelbėtų gerinant sunkiai sergančių vaikų komfortą.

Kasmet Lietuvoje vėžys diagnozuojamas apie 100 vaikų. Prieš penkiasdešimt metų jų visų likimas baigtųsi tragiškai, tačiau šiandien medicinos, mokslo pažangos ir atsidavusių žmonių dėka beveik 80 proc. jų išgydomi. „Vaikų vėžio fondo“ tikslas – išgydomų vaikų procentą priartinti iki 100 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius