-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Viktorija Sutkutė paplūdimyje madų nesivaiko: „Nesuprantu tų merginų, kurios išsipuošia, pasidažo“

Atėjus vasarai, į Žmonės.lt grįžo rubrika „Žvaigždės bikinis“. Pirmoji jos viešnia – grupės „Pinup girls“ narė Viktorija Sutkutė. „Nesu iš tų, kurios baigiantis vienai vasarai iškart ima galvoti apie kitą vasarą. Gal todėl nelabai suprantu, ką reiškia posakis „ruoštis bikinio sezonui“, – juokiasi Viktorija.
Viktorija Sutkutė
Viktorija Sutkutė / Asmeninio albumo nuotr.

Ji sako nesureikšminanti kūno kulto, todėl artėjant šiltajam sezonui įpročių kardinaliai nekeičia. Sportas ir intensyvios, devynis prakaitus išlieti priverčiančios treniruotės, nėra jos mėgstamiausia veikla, o visiškai atsisakyti mėgstamų patiekalų, pasak atlikėjos, irgi būtų nuodėmė.

„Nelabai žaviuosi tuo sportu. Nelankau jokių sporto klubų, neužsiimu jokia aktyvia veikla. Draugas sako, kad mano tiesiog geri genai. Galbūt. Nors kartais galvoju, kad gali būti ir geresni, bet kita vertus, man net negražu, kai merginos kūnas šviečia kaulai, turi būti truputį apvalumų. Reikia tik padirbėti, kad tiek apvalumai būtų stangresni“, – Žmonės.lt sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Sutkutė
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Sutkutė

Ir nors savo spintoje Viktorija turi ne vieną maudymosi kostiumėlį, tai nėra tas pirkinys, kuriam ji norėtų išleisti pusę atlyginimo. „Oi, ne. Man tiesiog gaila daug pinigų tokiam mažam drabužėliui. Neatnaujinu paplūdimio savo garderobo kas sezoną. Turiu kelis mėgstamus maudymukus: rožinį, raudoną klasikinį, tokį žaismingą su komiksais ir dar porą. Juk užtenka, nejaugi neužtenka?“ – retoriškai klausė ji.

Maudymosi kostiumėlius ji perka ne pagal firmą ar madą, o tiesiog tokį, koks patinka. Be to, stengiasi turėti kelis skirtingų modelių, kad deginantis būtų galima pakeisti ir saulėje pakaitinti kitas kūno vietas.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Sutkutė
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Sutkutė

„Madų nesivaikau, neišmetu bikinio pasibaigus sezonui. Na, jei jau labai pavargęs per metus jis būna, nebent tada, o šiaip sėkmingai kelis metus tuos pačius nešioju. Vieną nusipirkau paprastam prekybos centre. Reikėjo važiuoti prie ežero, buvau palikusi savo pajūry. Nuėjau ir nusipirkau tiesiog pirmą pasitaikiusį. Ir ką, ir gerai“, – šyptelėjo ji.

Viktorija sako nesuprantanti tų merginų, kurios eidamos į paplūdimį ruošiasi kaip į šventę – su krūva aksesuarų, papuošalų, nepriekaištingu makiažu.

„Visa tai paplūdimy nereikalinga. Turbūt tos merginos sumaišė vietas ir galvojo, kad eina ant podiumo. Žinoma, gal jos nori susirasti vaikina, atkreipti dėmesį į save, galbūt. Tuomet kodėl ne? Tiesiog aš pati taip nedaryčiau, man nei gražu, nei sveika“, – sakė ji.

Jau ketverius metus Viktorija tradiciškai vasarai persikrausto į pajūrį, dažniausiai ji leidžia laiką Karklėje. Ten ilsisi drauge su bičiuliais, su scenos kolege Simona Naine. Tačiau šiemet, kaip pati sako, veikiausiai ten apsilankyti teks tik trumpai. Merginų grafikai gana įtempti, todėl laiko poilsiui po darbo lieka vis mažiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius